Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoekt u een mooie, keurig onderhouden (schilderwerk april 2018), ruime, lichte woning met 5 slaapkamers dan nodigen wij u graag uit om een kijkje in onze woning te komen nemen.

Deze moderne, royale twee onder één kap woning met garage ligt in de jonge wijk Schuytgraaf. De ruime, uitgebouwde woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en beschikt over veel lichtinval en privacy. Aan de voorzijde bevindt zich de moderne, luxe woonkeuken met werkeiland in het midden. Door de 3 kamerhoge ramen baadt de keuken in het licht. De gehele begane grond is voorzien van hoogkant eiken en vloerverwarming. Hoogkant eiken heeft als voordeel dat het de warmte goed geleid en dat het nu nog zeker 5 keer op te schuren is en in (nagenoeg) iedere gewenste kleur en bewerking af te werken is.

De fraai aangelegde en goed onderhouden tuin biedt veel rust en ruimte waardoor het volop genieten is. De tuin is ingericht met een ruim terras, eetgedeelte, grote trampoline en een stuk speelgras. Via de tuin is de vrijstaande, betegelde, ruime garage eenvoudig te bereiken daarnaast beschikt deze woning over een achterom.

De woning is gelegen aan een fietspad en biedt voor gezinnen met opgroeiende kinderen veel rust en veiligheid. Er ligt een speeltuin om de hoek en via het kindveilige fietspad zijn verschillende scholen en sportcomplexen in de directe nabijheid te bereiken. Aan het einde van het fietspad is de Brede School en kinderopvang gelegen. Voor kinderen een zeer verkeersveilige en -vriendelijke omgeving.

Kortom; een ideale en ruime gezinswoning voorzien van een ruime woonkamer en keuken, 5 slaapkamers, kindvriendelijk gelegen op een rustige locatie in Schuytgraaf.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal voorzien van modern volledig betegeld vrijhangend toilet V&B met fonteintje, garderobenis, royaal uitgebouwde tuingerichte woonkamer met hoogkant eiken vloer, brede schuifpui die toegang geeft tot de tuin, woonkeuken aan de voorzijde, keuken in hoekopstelling met in het midden een werkeiland. De keuken is voorzien van een combimagnetron, oven, koelkast, vriezer met 4-lades, vaatwasser (2017) een 90 cm brede inductiekookplaat, allemaal van Siemens. Als blikvanger een mooie schuine afzuigkap. Werkblad loopt door in vensterbank en is gemaakt van Caesarstone. Ruime trapkast voor het opbergen van stofzuiger, voorraad en dergelijke. Beklede dichte trap naar ...

1e Verdieping:
Overloop, 3 ruime (slaap)kamers, separaat modern, volledig betegeld toilet en luxe badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche van 140 cm breed en 90 cm diep, met glazen deur en douchebak van Huppe, apart ligbad (Villeroy en Boch), groot badmeubel van het luxe merk Detremmerie en designradiator. Alle kranen zijn van Jado. Op de gehele eerste verdieping met uitzondering van de badkamer ligt antraciet hoogpolig tapijt. Vaste trap naar …

2e Verdieping:
Overloop met Velux dakraam, afgeschermd betegeld washok met wasmachine- en drogeraansluiting, 2 grote lichte slaapkamers met Velux dakramen, waarvan 1 met Frans balkon en een ruime bergvliering.

Bijzonderheden:
- 5 slaapkamers
- Royale woonkeuken
- Hoogkant eiken vloer benedenverdieping
- Vloerverwarming gehele benedenverdieping
- Eerste en tweede verdieping ramen voorzien van rolluiken
- Grote en zonnige achtertuin op het zuidwesten
- Achter in de tuin grondkabel aanwezig om bijvoorbeeld tuinverlichting op aan te sluiten
- Achter in de tuin elektrapunt aanwezig
- Buitenkraan aan voor- en achterzijde (kan via meterkast afgesloten worden)
- Vrijstaande garage
- Schilderwerk buitenzijde in april 2018 gedaan door erkend schildersbedrijf
- Schilderwerk kozijnen eerste- en tweede verdieping binnenzijde ook in april 2018 gedaan door het schildersbedrijf (factuur aanwezig)
- UTP-bekabeling op meerdere plekken in de woning
- Keurig onderhouden
- Nabij park Lingezegen
- Nabij sportcomplex en golfterrein
- Gunstige en rustige ligging
- Speeltuin om de hoek
- Nabij A50 en NS-station

Misschien wilt u een andere kleur op de muur, maar verder is de woning zo te betrekken!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ons huis is heerlijk om in te wonen. ruim, licht. Veel opbergruimte. In de straat wonen veel kinderen van verschillende leeftijden en er wordt heel wat afgespeeld. Heb je zin in sociale contacten dan zit je goed in deze straat er wordt nog wel eens spontaan een etentje buiten de deur georganiseerd. Ben je liever op jezelf, ook dit wordt gerespecteerd.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

609 m³

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

287 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

205 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

netjes afgewerkt

 

gezellige straat, men kent elkaar

 

kindvriendelijk

 

rustig gelegen, achter bestemkingsverkeer voor loop- en fietspad

 

ruime zonnige tuin

 

4 echt grote slaapkamers

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: