Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 598.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op de mooiste plek van Leiden, in de wijk “Stevenshof”, grenzend aan open vaarwater en met fraai uitzicht over de weilanden, ligt deze zeer goed onderhouden 2-onder-1 kapwoning met garage. Deze woning heeft een zonnige fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten met eigen aanlegsteiger.

De ligging is zeer centraal ten opzichte van Station "De Vink", scholen, winkels, de kust en uitvalswegen A4 en A44.

Bouwjaar 1996, woonoppervlakte 175m², inhoud 600m³, perceeloppervlakte 265m², garage 20m², dakterras 18m².

Indeling BG:
Entree, ruime hal met toilet, meterkast met de stadsverwarming, garderobe en aan de buitenzijde een afsluitbare containerruimte. Vanuit de hal is er ook toegang tot de garage. De garage heeft een electronische segment-deur en is geheel betegeld. Hier zijn ook de aansluitingen voor de was- en droogmachines. Achterin de garage is er een deur die toegang geeft tot de achtertuin. Aan de voorzijde is een afsluitbare inpandige containerruimte.
De woonkamer is meer dan ruim te noemen. De achtergevel is voorzien van een grote schuifpui die toegang geeft naar de wijds uitzicht gevende achtertuin. De Siematic keuken in U-form opstelling is aan de voorzijde. Deze keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en een inductie kookplaat. De gehele begane grond heeft een marmerenvloer met vloerverwarming.

Eerste etage:
De geheel open trap is 180 graden gedraaid om meer ruimte te creëren in de woonkamer. Ruime overloop met vide, uitbouw en vaste kast. Aan de voorzijde van de woning bevinden zich een tweetal kamers. 1 kamer is nu in gebruik als walk-in-closet en andere als werkkamer. Deze twee kamers kunnen ook als slaapkamer gebruikt worden.
Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer en een badkamer met hoekbad, luxe inloopdouche met jets, wasmeubel, vloerverwarming, vloerverlichting en 2de toilet.

Tweede etage:
Op deze verdieping is een zeer royale slaapkamer met walk-in-closet met glazen schuifdeuren en wastafel. Indien gewenst, kan men van deze royale ruimte, meerdere slaapkamers maken. Via een grote schuifpui krijgt men toegang tot het riante dakterras, waar je heerlijk van de ochtendzon kan genieten.

Tuin:
Aan de voorzijde van de woning ligt de grotendeels bestraatte voortuin. Waardoor er op eigen terrein parkeerruimte is voor 2 auto’s. De zonnige achtertuin van ca. 120 m² is gelegen op het zuidwesten. De tuin grenst aan open vaarwater en heeft een hardhouten aanlegsteiger van circa 7 meter breed.
De tuin is fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd. U kunt hier volop genieten van het fraaie uitzicht over het achtergelegen water en de polder. Kortom een heerlijk huis op een fantastische, unieke, zeer rustige en groene plek!

Bijzonderheden:
- Hardhouten steiger, met verlichting, aan open vaarwater
- Wijds uitzicht over de weilanden
- Nabij het NS-station “De Vink” en uitvalswegen A4 en A44
- Warm water en verwarming middels stadsverwarming
- Geheel voorzien van dubbel glas, vloerisolatie, muur- en dakisolatie
- Garage en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein
- Zonwering aan de achterzijde
- Buiten schilderwerk 2018
- Energielabel B
- Jaarlijks erfpachtcanon bedraagt € 607,03 per jaar en is fiscaal aftrekbaar.

Momenteel legt Comol5 in opdracht van de provincie Zuid-Holland de nieuwe N434 (de RijnlandRoute) aan. Dit wordt een verbindingsweg tussen de A44 en de A4 bij Leiden.

Aan de achterzijde van de woning, ver in de weilanden, wordt momenteel de ontvangstschacht van de tunnel gebouwd. De aanleg van deze weg heeft geen nadelige gevolgen voor deze woning en uitzicht, daar na voltooiing deze ondertunneld is. Meer informatie vindt u op de website van Comol5.

Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis is gesitueerd op een eiland, en ligt aan de rand van Leiden met uitzicht over de weilanden naar Wassenaar en Voorschoten. Het is een zeer rustige omgeving en kindvriendelijk. Al meer dan 20 jaar genieten wij van dit zonnige huis en rustige buurt, maar voor ons is het tijd om een volgende stap te nemen en een droom van ons te verwezenlijken.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1996

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

175 m²

Perceeloppervlakte

265 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Een heel fijn en zeer ruim huis op een mooie lokatie

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's