Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

€ 259.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Groen en rustig wonen met veel privacy!

In de ruim opgezette en groene wijk Zielhorst vindt u deze praktisch ingedeelde en netjes afgewerkte woning. De woning op nummer 38 beschikt over een moderne keuken, een ruime badkamer, 3 slaapkamers en een ruime zolder. Ook de ligging in het rustige en karaktervolle Zielhorst en het vrije uitzicht maken de woning tot een aantrekkelijk object.

Woonomgeving:
In de directe omgeving is veel open ruimte met oude bomen en groenstroken die bewaard zijn gebleven. De woning is gelegen aan een rustige straat. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u een aantrekkelijk vrij uitzicht. Het huis is goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor een gezin. Winkelcentrum Emiclaer, diverse lagere scholen, een middelbare school en NS station Amersfoort-Schothorst zijn op loopafstand.

De indeling is als volgt:
De voortuin bestaat uit een lage heg, een border voor vaste planten en een pad naar de voordeur. Vanuit de entree heeft u toegang tot de toiletruimte, de trapkast, de trap naar boven en de doorgang naar de zonnige woonkamer.
De L-vormige woonkamer is tuingericht. De ruimte is voorzien van een houten vloer. De lichte keuken aan de voorzijde is L-vormig opgesteld waardoor u over voldoende werk- en opbergruimte beschikt. Vanuit de ramen heeft u vrij zicht.

De overloop op de eerste verdieping geeft u toegang tot drie slaapkamers en de ruime badkamer. De grootste slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, een tweede toilet en wastafel.

Via de trap naar boven bereikt u de bovenste verdieping. Deze grote open ruimte is voorzien van een dakkapel en dakraam waardoor deze erg licht oogt. Deze ruimte is ideaal om in te richten als werk- of hobbyruimte of als (twee) extra slaapkamer(s). Op zolder vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine, droger en de cv-ketel. Tevens bevindt zich op deze verdieping de omvormer voor de zonnepanelen, welke geplaatst zijn op de achterzijde van het dak. Ook vindt u hier een tweede dakraam.

Tuin:
De achtertuin heeft een ruim terras en groene borders aan beide zijden. Dankzij de ligging op het zuidoosten beschikt u hier over veel zonuren. Aan de achterzijde de stenen berging met ruimte voor fietsen, gereedschap en tuinmeubelen. De tuin en berging zijn achterom bereikbaar.In de achtertuin is er vrijwel geen inkijk vanuit andere woningen, waardoor er optimaal privacy is.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“De woning: Op een mooie plek in de wijk Zielhorst staat ons huidige huis. Een huis waar we erg genieten van het vrije uitzicht aan zowel de voor- als de achterkant. We brengen veel tijd door in de zonrijke achtertuin. Het huis is erg goed geïsoleerd; de warmte van de zomer blijft buiten en in de winter is het binnen snel warm. Mede door de 6 zonnepanelen op het dak is het een erg energiezuinig huis. We hebben goed en leuk contact met de buren. Kortom een huis met veel woonplezier! De buurt: De wijk is een groen en ruim opgezet. De muziekbuurt heeft inwoners van alle leeftijden. Het is kinderrijk; er zijn vier basisscholen en ook een middelbare school op loopafstand. Achter het huis zijn veel speelgelegenheden. Het gezellige winkelcentrum Emiclaer, het gezondheidscentrum en het treinstation Schothorst zijn op loopafstand. We lopen vaak naar het bos en natuurcentrum in park Schothorst. Dit alles maak het een ideale woonlocatie!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

305 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

119 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruime zolder

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner