Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een woning welke van onder tot boven helemaal af is? Dan ben je bij de Paul Citroenstraat 31 aan het goede adres!

OMGEVING
Welkom in Waterwijk in het Zand! Hier vindt u deze zeer goed onderhouden tussenwoning met een heerlijke zonnige tuin op het zuidwesten aan het water. Het betreft een zeer originele woning met het uiterlijk van een pakhuis met hijsanker.

De woning ligt centraal, met alle belangrijke voorzieningen op loop afstand: In 5 minuten loop je naar NS-station Terwijde, alsmede het winkelcentrum. Daarnaast zijn op loopafstand diverse sportfaciliteiten, basisscholen, kinderopvang, zorgcentrum en het mooie uitgestrekte Maximapark te bereiken. Ook Leidsche Rijn centrum is om de hoek. De snelweg A12 en A2 zijn op minder dan 5 autominuten afstand gelegen.

De Paul Citroenstraat grenst aan de oude en rustige Utrechtseweg met haar karakteristieke huizen en boerderijen waar u vanuit de woning mooi uitzicht op heeft. Oud en nieuw gaan hier samen en u heeft nooit het gevoel midden in een grote vinex woonwijk te zitten.
Dit geeft een landelijk en vrij gevoel waar u woont, met aan het einde van de straat een leuke speeltuin voor de kids, natuurlijk ook op loopafstand grootste buiten speeltuin van Nederland in het mooie Maximapark.

DE WONING
Begane grond
Entree/hal met een luxe afgewerkte toilet, een garderobe & meterkast (7 GR + 2 AL). Naast de voordeur is ook direct een deur naar de ruime berging, welke ook vanuit de woonkamer te bereiken is. De woonkamer heeft een open keuken, waardoor deze direct betrokken is bij het leefgedeelte.

De keuken is neutraal en luxe afgewerkt en voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals koel/vries combinatie, keramische kookplaat, vaatwasser en een oven/magnetron combinatie. De tuingerichte woonkamer is voorzien van laminaat en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin. De tuin is gelegen aan het water welke toegankelijk is met een trap en kleine steiger.

Eerste verdieping
Middels een vaste dichte trap bereikt u de eerste verdieping. Hier bevinden zich een tweetal ruime slaapkamers, een separaat toilet en een luxe afgewerkte badkamer. De ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde is voorzien van een Frans balkon met openslaande deuren. De badkamer is compleet afgewerkt en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche. De verschillende ruimtes zijn toegankelijk via een ruime overloop en zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping
Via een open trap bereikt u de ruime zolder met opstelplaats voor wasmachine en droger en bevindt zich de mechanische ventilatie van het huis. Op deze verdieping vinden we de derde slaapkamer die voorzien is van voldoende knieschotten zodat u voldoende spullen kunt opbergen!

BIJZONDERHEDEN
- Opgeleverd in 2009
- Woning heeft het speelse uiterlijk van een pakhuis
- De woning is volledig geïsoleerd
- Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming
- Levendige tuin op het zonnige zuidwesten
- Zeer centraal gelegen
- Voldoende parkeergelegenheid (openbaar)
- Hardhouten vlonder aan het water met stroomvoorziening
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht
- Begane grond voorzien van een nieuwe laminaatvloer (2018)
- De oplevering is in overleg, bij voorkeur september 2018

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken met uw NVM aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2009

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

391 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

99 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

41 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Tuin grenzend aan water, waar je in de zomer heerlijk kan varen en in de winter kan schaatsen

 

Veel licht in huis en fijne, grote slaapkamers

 

Kindvriendelijke buurt met veel speeltuinen en het mooie Maximapark

 

Hele fijne en gezellig buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's