Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 429.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

AAN DE RAND VAN DE BEDAFSE BERGEN OP EEN PRACHTIG GROOT KAVEL (3.310 m²) GELEGEN VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE GARAGE EN BIJGEBOUWEN. GELEGEN OP EEN KWARTIERTJE FIETSEN VAN DE MARKT IN UDEN.

Uniek is het plekje van deze woning. Het grote kavel van maar liefst 3.310 m² biedt een heerlijk vrij gevoel en volop ruimte voor liefhebbers van het "buitenwonen". De woning is gebouwd in 1961 en heeft een gebruiksoppervlakte wonen is 134 m² met daarbij 76 m² overige inpandige ruimte. Gevels zijn na de bouwperiode nog geïsoleerd en verschillende kozijnen zijn vervangen door kunststof met dubbele beglazing. Wel dient rekening te worden gehouden met modernisering. Op het buitenterrein zijn verschillende eenvoudige bijgebouwen geplaatst, samen circa 100 m² groot.

Indeling:
hal met meterkast, dichte keuken met rechte opstelling voorzien van gaskookplaat, provisiekelder, woonkamer met tegelvloer, slaapkamer met vaste kast, portaal met toegang tot 2e slaapkamer met kasten en een trapopgang naar de verdieping. Vanuit de keuken is een bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv.-ruimte (met Nefit HR combiketel uit 2003) en badkamer met ligbad, douche en wastafel. Via de bijkeuken zijn deuren naar de serre, garage en de achtertuin. De serre ligt achter de woning en is een hele lichte ruimte, welke tevens dient als achterom vanuit de oprit. Er is een ruime garage welke van binnenuit bereikbaar is. Deze garage is circa 42 m² groot en beschikt over een loopdeur en kanteldeur naar de oprit. Achter de garage zijn nog een tweetal bergingen, die vanuit de tuin toegankelijk zijn. Boven de garage is nog een bergzolder die met een vlizotrap te bereiken is. Op de 1e verdieping is een overloop met twee slaapkamers met dakramen.

De tuin beschikt over vele bomen (waaronder fruitbomen maar ook een Monumentale boom), struiken, haagjes, een groot gazon, vijver, moestuin, jeu de boules banen, een prieel en vooral veel privacy. Het achterste deel is met hekwerk omheind en voorzien van veel groen, u waant zich hier als ware in een park. In de tuin staan enkele opslagschuurtjes en een tweetal units.

KORTOM VRIJ WONEN OP EEN HEERLIJK GROOT PERCEEL IN RUSTIGE OMGEVING MET DE NATUUR IN DE DIRECTE NABIJHEID.

Vraagprijs € 429.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Geboren en getogen in de Rakt valt het niet mee deze prachtige plek na meer dan tachtig jaar te verlaten! Het huis is in 1961 tegenover de ouderlijke boerderij gebouwd en altijd van 1ste eigenaar geweest. De kinderen zijn er geboren en er werd genoten van paard rijden, de schapen, de honden, katten, kippen en gegeten uit eigen moestuin. De Bedafse Bergen en de bossen rondom waren voor de kinderen en kleinkinderen een prachtige plek om op te groeien. Velen brachten hier hun vakantie door en in de buurt wordt lief en leed gedeeld. De buurtvereniging is nog altijd actief en in dit kleine buurtschap kent iedereen elkaar. Nu het bijhouden van de enorme tuin en het onderhoud van het huis voor de eigenaar te veel wordt, is het voor haar tijd dichter bij voorzieningen te gaan wonen in het dorp. We hopen dat de nieuwe eigenaars er met net zoveel plezier gaan wonen als zij altijd heeft gedaan en de unieke locatie een volgende generatie gelukkig maakt.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1961

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

514 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

3310 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

3310 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Kindvriendelijke buurt

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's