Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAANDE WONING MET AANGEBOUWDE GARAGE/PRAKTIJKRUIMTE, GROTE TUIN MET BIJGEBOUWEN GELEGEN AAN RUSTIGE STRAAT OP LOOPAFSTAND VAN BASISSCHOOL EN DORPSVOORZIENINGEN.

De woning is gebouwd in 1964, rond 1981 fors uitgebreid met een berging/bijkeuken en aansluitend een grote garage annex praktijk-/hobbyruimte, tot slot is in 2006 de woning grotendeels gemoderniseerd. Er is isolatie aanwezig bij het dak en de vloer, gevels zijn niet geïsoleerd en de raamkozijnen hebben grotendeels dubbele beglazing. Totale inhoud van de opstallen is circa 815 m³ waarvan ca. 315 m³ in gebruik als praktijk-/hobbyruimte. De gebruiksoppervlakte wonen is 217 m². Daarnaast is er overige inpandige ruimte, te weten de zolder boven de garage/hobbyruimte en de cv.-ruimte van totaal ook nog 51 m². Op het perceel staan verder een tweetal houten bijgebouwen van totaal 43 m² en het perceel is maar liefst 1.285 m² groot. KORTOM VEEL RUIMTE IN EN RONDOM HET HUIS MET VELE MOGELIJKHEDEN.

Indeling:
Hal met meterkast, nette toiletruimte en trapopgang naar de verdieping. Ruime woonkamer met tegelvloer, gesloten gashaard en openslaande tuindeuren. Open keuken met aansluitend een ruim eetgedeelte waar een grote eettafel prima kan staan. De keuken is voorzien van een lichte keukeninrichting voorzien van combi oven/magnetron, vaatwasser en keramische kookplaat. Aansluitend is een ruime bijkeuken met keukenblok en witgoedaansluitingen. Er is een buitendeur naar de tuin.

Vanuit deze bijkeuken is binnendoor toegang tot een hobby-/speelkamer en de garage annex praktijkruimte, welke momenteel als hondentrimsalon in gebruik is. Deze ruimte is geheel betegeld en voorzien van verwarming, elektra en water. Momenteel is hier een loopdeur naar de oprit, maar eventueel is deze ruimte ook als garage geschikt te maken. Hier is ook een vaste trap naar de zolderruimte, welke momenteel voornamelijk als opslagruimte dient. De hobby-/speelkamer zou ook dienst kunnen doen als slaapkamer. Op de vloer liggen tegels en er is een schuifpui naar de tuin. Achter deze ruimte is nog een cv.-ruimte welke vanaf buiten toegankelijk is. Hier hangt een Nefit HR combiketel uit 2006.

Op de 1e verdieping van de woning is een overloop met 3 slaapkamers en een badkamer. De luxe badkamer is in 2017 nog vernieuwd en compleet uitgevoerd met grote inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en wandcloset. Er is verder vloerverwarming aanwezig en een raam voor daglicht. Alle slaapkamers hebben laminaat op de vloer en er is dubbel glas aanwezig. Met een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken. Bij de overloop is bergruimte achter de knieschotten en er is hier nog een 4e slaapkamer met dakkapel voorzien van enkel glas.

De tuin is keurig aangelegd en erg groot. Daarom ook is er voor gekozen de tuin te verdelen is verschillende delen. De tuin achter het huis is voorzien van terrassen een gazon en mooi houten tuinhuis met veranda. Onder de veranda kan zelfs een jacuzzi staan die over te nemen is. Achter in de tuin is een moestuin, staat een broeikas van 6x3 en ligt nog een groot grasveld met bomen en een "overdekt" terras met een druivenstruik begroeid. Achter de woning staat nog een groot houten bijgebouw, waar momenteel een biljart staat. Dit is een prima ontspanning- of klusruimte. Aan de voorzijde zijn opritten bij de woning, zowel aan de rechterzijde als links voor de garage/praktijkruimte.

IDEAAL VOOR GEZINNEN OF MENSEN MET KANTOOR/PRAKTIJK AAN HUIS.

Vraagprijs € 395.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben bijna 24 jaar lang hier met veel plezier in dit huis gewoond en gewerkt .Ook hadden we veel ruimte voor onze hobby,s: honden,schilderen tuinieren en ontspanning Nu we wat ouder zijn en de kinderen het huis uit zijn willen we graag kleiner gaan wonen.”

 

Anoniem aan het woord

“Het bos is een paar honderd meter verderop. Prachtige natuur om met de hond te wandelen en om als kind te spelen”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

815 m³

Woonoppervlakte

217 m²

Perceeloppervlakte

1285 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

1285 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Een gemoedelijk buurt!

 

Heerlijk tuin met veel privacy!

 

Een huis met veel mogelijkheden voor werk of ontspanning!

 

Er word veel georganiseerd in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner