Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 575.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer aantrekkelijke, goed onderhouden 2-onder-1kap woning met 5 kamers, waarvan 4 slaapkamers, 1 badkamer, riante woonkamer met openslaande deuren naar het verwarmde terras en zonnige achtertuin op het westen met bijbehorende parkeergelegenheid en eigen achterom, in uitstekende staat en op unieke locatie.

Het goed onderhouden pand gelegen in de wijk “Hoogh Teijlingen”, is gesitueerd in de kleurrijke charme van de Bollenstreek met ruime keuze aan winkels en andere faciliteiten zoals scholen en supermarkten in de nabije omgeving, met diversiteit aan fijne cafés, restaurants en terrassen.

Bouwjaar 1998, woonoppervlakte 175m², perceeloppervlakte 258m², tuinhuis 7m² en inhoud 560m³.

Indeling:

Begane grond: via de hoofd entree, met open raampartijen, komt men direct in de ruim opgezette hal, waar de meterkast zich bevindt en tevens de open garderobe en aparte toiletruimte (duoblok) met fontein. Vanuit de hal komt men in de royale woonkamer, voorzien van een houten parketvloer in visgraat motief met band en bies. Deze lichte ruimte biedt mogelijkheden tot het ruim opzetten van zit en eetgedeelten. De Spaans ontworpen gashaard geeft deze ruimte extra karakter. Plezierig is de ingebouwde dichte opbergruimte welke onder de trap is gerealiseerd.

Woonkeuken en bijkeuken: vanuit de woonkamer komt men, middels de houten schuifdeur gevoerd met matglas, in de moderne keuken, welke geheel vernieuwd is in 2008, met bijkeuken, welke beiden voorzien zijn van een steenrode gekleurde plavuizen vloer met vloerverwarming.

De keuken heeft een moderne uitstraling met diverse inbouw apparatuur zoals een Smeg 6 pits gaskookplaat met oven, koel/vries combinatie, magnetron, afwasmachine, 1,5 spoelbak en bergruimte middels inbouwkasten. Erg plezierig is de uitbouw welke ruimte geeft voor het plaatsen van een ontbijttafel en tevens toegang biedt tot de ruime zonnige achtertuin en achterom.

Vanuit de keuken komt men in de royale bijkeuken, welke tevens toegang biedt tot het zijpad. Hierin bevindt zich de installatie van de vloerverwarming en tevens leent deze royale ruimte zich prima als extra berging dan wel het aansluiten van een 2e koelkast/vriezer.

Tuin: de door architect ontworpen, fraai aangelegde, zonnige tuin op het westen, is voorzien van een achterom en diverse zitgelegenheden. De prachtige veranda heeft een licht doorlatende lamellenzonwering, waardoor men beschermd is tegen de zon en waar men bij regen lekker droog zit, tevens biedt deze schitterende veranda natuurlijke licht inval voor binnenshuis. De veranda is tevens voorzien van inbouwspots en terrasverwarming, waardoor men het gehele jaar kan genieten van de keurig aangelegde, fraaie tuin.
Extra bergruimte is gecreëerd door het plaatsen van een mooi houten tuinhuisje, welke voorzien is van elektra en betonvloer.

1e etage: vanuit de ruime hal, via de dichte houten trap, komt men op de 1e verdieping, welke voorzien is van een doorgetrokken lamellen parketvloer. Direct aan de overloop, bevindt zich de luxe ruime badkamer met ligbad, douchecabine met jet stralen en regendouche, royale wastafel in dubbele wastafelmeubel met luxe spiegel en designradiator. De Belgisch hardstenen plavuizen vloer met vloerverwarming en keurig gestuukte wanden, geeft de badkamer een luxe uitstraling.

Hoofdslaapkamer: de hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van het pand met vaste kasten. De 2e zeer ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het pand met tevens vaste kasten en een mooi uitzicht over de achtertuin middels grote raampartijen.
Plezierig is de aparte toiletruimte op deze verdieping met fontein.

3e & 4e slaapkamer: vanuit de overloop, gaat men via de dichte houten trap naar de bovenverdieping waar zich de 3e en 4e (slaap)kamer bevindt.

Plezierig op deze verdieping is de extra bergruimte, waar zich ook de cv ketel en zonneboiler en tevens de motor mechanische ventilatie bevindt alsmede de aansluitingen voor de was apparatuur.
Beide zolderkamers zijn voorzien van laminaat vloer en zijn tevens ruim opgezet en kunnen worden ingericht als slaapkamers dan wel werk ruimtes. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt eveneens over een airconditioning. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning is een dakkapel geplaatst.

Kortom: een hoogwaardig afgewerkte, luxe, uitgebouwde 2-onder-1kap woning, in goed onderhouden staat met moderne uitstraling en zeer mooi aangelegde tuin op het westen.

De ligging van het pand is ideaal, in een plezierige buurt nabij hartje centrum van Voorhout en dichtbij uitvalswegen naar de kust, Schiphol en grote steden als Den Haag en Amsterdam. Ook scholen, sportaccommodaties en het openbaar vervoer zijn zeer goed bereikbaar.

Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering.

De woning is eventueel ook te huur voor € 1.950,- per maand exclusief gas- water en licht. De woning is per 1 januari 2019 beschikbaar.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“twee jaar geleden hebben we de tuin vernieuwd waardoor deze ruimer qua opzet is geworden en we twee terrassen hebben om lekker te zitten, één onder de veranda en één lekker in de zon.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

175 m²

Perceeloppervlakte

258 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal, Airconditioning, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

150 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's