Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In het geliefde Tuindorp Oostzaan is deze jaren '30 hoekwoning met enorme tuin gelegen. Aan de voorzijde van de woning heb je vrij uitzicht op een groenstrook en water. Heerlijk, fijn en rustig wonen terwijl het vanaf hier maar 6 minuten fietsen is naar de pont richting het centrum.

De woning ligt in een rustige straat met diverse voorzieningen binnen handbereik. Zo zijn er voldoende scholen, winkels, kinderdagverblijven, opstapplaatsen voor het openbaar vervoer en uitvalswegen in de nabije omgeving. In circa 4 minuten is de ring A10 bereikbaar. Tevens zijn er veel horeca-en uitgaansgelegenheden zoals Pllek en Loetje op korte afstand.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal komt je in de woonkamer met veel lichtinval door de ramen aan de voorzijde en de erker in de zijgevel, open keuken met diverse inbouwapparatuur met aansluitend een grote serre waar je heerlijk rustig kunt zitten en kan genieten van de tuin, doordat de achterpui bijna geheel kan worden geopend. De tuin is rondom het hoekhuis gelegen en heeft meerdere plekjes waar je heerlijk kunt zitten.

Eerste verdieping:
Aan de voorzijde is een slaapkamer met toegang tot de badkamer en aan de achterzijde is een slaapkamer met trap naar de tweede verdieping. Beide kamers zijn voorzien van vaste kasten.

Tweede verdieping:
Kapetage met cv-opstelling. Verder is hier nog een derde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot 2053
- Woonoppervlakte ca. 86 m2
- Bouwjaar 1937
- CV volle eigendom, (2007)
- Elektra: 6 groepen
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden).
Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een huis waar onze kinderen een heerlijke jeugd hebben gehad. Zij kijken graag terug. Schaatsen op de sloot voor de deur, hutten bouwen! Het is dan wel Amsterdam, maar je waant je in een dorp, maar bent binnen 15 minuten in het centrum van de stad. Wij gaan dan wel weg, maar met pijn in ons hart en kijken terug op een gelukkige tijd als gezin. Dit huis is geschikt voor een jonge mensen. De tuin vraagt veel aandacht, dus groene vingers zijn nodig. In de tuin staat een appelboom, een vijgenboom waar de vijgen voor een heleboel vijfenhalf zorgen. De vijver is fantastisch en op een bankje kun je genieten van de vele vogels die over je hoofd scheren. Wij nemen dan afscheid van dit huis, maar vergeten het nooit!!”

 

Anoniem aan het woord

“Mooie omgeving, heerlijk buiten kunnen spelen als kind. Park aan de overkant stond garant voor vele avonturen. Lagere school, warme bakker, slager en snackbar op loopafstand.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1937

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

338 m³

Woonoppervlakte

86 m²

Perceeloppervlakte

225 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het dorpse karakter.

 

Het vele groen!

 

Een heerlijke geriefelijke woning

 

Enorm park op nog geen 50 meter afstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: