Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een unieke locatie, direct aan het Veluwemeer in Hulshorst tussen Harderwijk en Nunspeet vindt u deze schitterende luxe Villa op Droompark Bad Hoophuizen. De villa is geschikt voor 6 (+2) personen (4 volwassenen en 4 kinderen).
Met 344 M2 is het één van de grootste kavels op het park met altijd ergens zon maar ook lekkere schaduwplekken dankzij de mooie bomen. Vanuit de sfeervol ingerichte woning en het ruime terras kijkt u vrij uit over het prachtige Veluwemeer. Kortom perfect voor watersporters en natuurliefhebbers.
Ontdek de vele faciliteiten van het park, zoals een overdekt verwarmd zwembad met wellness, een gezellig restaurant, diverse speeltuinen, een parkshop, een eigen zandstrand, haven en surfschool.

Indeling:
Begane grond
De ruime stijlvolle moderne living met veel lichtinval is voorzien van een TV Meubel, bank, salontafel, 2 stoelen en een sfeervolle doorkijk gashaard. De luxe keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur zoals koel-vriescombinatie, combi-magnetron/oven en geïntegreerde vaatwasser. De grote eettafel biedt plaats aan 8 personen.
Om het gevoel van buiten nog meer binnen te krijgen kunnen over de gehele breedte van de woning de glazen puien opzij geschoven worden. Buiten op de begane grond zijn 2 ruime terrassen.
Op de begane grond is een slaapkamer met tweepersoons boxspring bed, tv en badkamer met douche en wastafelmeubel. De andere kamer heeft 2 losse bedden met opbergruimte. Aangrenzend aan deze kamer is nog een af te sluiten 2e badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Verdieping
De vide is te bereiken via een trappetje. Een prachtige plek voor kinderen om te spelen en te slapen! Hier bevinden zich 2 matrassen en een (slaap)bank. Ook is er een tv waardoor kinderen hier een echt eigen plekje hebben. Dit vinden ze echt schitterend! Bovendien is er een fenomenaal uitzicht over het Veluwemeer.
De woning is gelegen op eigen grond. Bij de woning is een ruime parkeerplek. De tuin is voorzien van 2 ruime terrassen met prachtig uitzicht over het Veluwemeer en toch heerst er een geborgen sfeer. Tussen de bomen kunt u de hangmat hangen en heerlijk relaxen met vrij uitzicht. Op de woning zelf is er nog een ruim dakterras van ongeveer 28 m2.


Bijzonderheden:
Momenteel wordt deze Zoover Award Winning Villa (cijfer 9,2 uit 50 reviews) aangeboden voor de verhuur. De vraagprijs van € 325.000,- KK is dan ook exclusief BTW. Bij verhuur van de woning is de BTW terug te vorderen. De goede verhuurmogelijkheden via het park (droompark Bad Hoophuizen) of u doet de verhuur zelf of via Air BnB, Micazu en een eigen website www.villaveluwemeer.nl
Het bruto-rendement van 2017 was ongeveer € 24.000,-. Voor 2018 is de verwachting dat het ongeveer gelijk zal liggen.

Deze villa wordt aangeboden inclusief meubels, tuinsets en hangmat!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Het is steeds weer thuiskomen en tot rust komen op deze prachtige plek! Als de zon schijnt genieten op het dakterras en bij een koude dag heerlijk knus voor de gashaard met een mooie doorkijk naar het Veluwemeer”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2013

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

220 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

344 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Schitterend uitzicht over het Veluwemeer

 

veel privacy

 

Uitkijken over het veluwemeer

 

Beschutting door bomen waar je ook een hangmat tussen kan hangen!

 

Groot huis voor 8 personen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner