Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Centraal op IJburg staat dit kleinschalige appartementencomplex met in totaal 4 appartementen. Via een eigen toegang en trappenhuis is de maisonnette (2 lagen) zonder bovenburen te bereiken. Dankzij de hoekligging en de zijramen is er veel lichtinval. Het complex is in 2008 gebouwd en goed onderhouden. De woning is netjes afgewerkt en heeft een heerlijk balkon van bijna 10 m2 op het zuidwesten. De indeling is erg praktisch. Wonen en slapen zijn verdeeld over de verdiepingen. Hierdoor voelt het aan als een zelfstandige woning.

De ligging is ideaal vlakbij strand Blijburg, het uitgestrekte Theo van Goghpark en in de directe nabijheid van natuurgebied de Diemervijfhoek, het Diemerpark en het IJmeer. Dit alles geeft wonen hier een extra gevoel van vrijheid en rust en maakt IJburg zo aantrekkelijk. Het uitgebreide winkelcentrum en de fraaie jachthaven met hippe restaurants maken het tot een topplek om te wonen. De binnenstad van Amsterdam is bovendien met 15 tramminuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond: entree; ruime hal met intern trappenhuis naar 2e etage, met een overloop op de 1e etage.

2e etage: overloop met toilet; woonkamer met directe toegang tot zonneterras op het zuiden; open keuken met complete keukenlijn met diverse inbouwapparatuur.

3e etage: overloop; twee goede slaapkamers; twee inpandige bergingen; nette badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en 2e toilet.

Bijzonderheden:
- Actieve VvE met vriendelijke buren/ leden
- Servicekosten ca. € 30,- per maand
- Erfpacht afgekocht tot 16 december 2055
- Ca. 103 m2 woonoppervlak
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Omdat we zeer dichtbij het water wonen, hebben wij regelmatig langs de boulevard gelopen, eindigend op Blijburg! Héérlijk!!!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

353 m³

Woonoppervlakte

103 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's