Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

MOOI WONEN OP EEN AANTREKKELIJKE LOCATIE, RUIM VIER KAMERAPPARTEMENT IN KATTENBROEK

Dit zeer ruime 4-kamer appartement ligt aan de rand van het winkelcentrum Emiclaer in de wijk Kattenbroek. Het appartement heeft een ruime en opmerkelijk lichte woonkamer. Het balkon, bereikbaar vanuit de slaapkamer, ligt op het zuidwesten. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over diverse groenstroken en de Emiclaervijver.

Het is in deze buurt prettig wonen. Kattenbroek en Emiclaer in het bijzonder heeft alle facetten om uw woongenot te optimaliseren, door het ruime aanbod van openbaar groen (Stadspark) en de aanwezigheid van winkels, scholen, uitvalswegen en openbaar vervoer in de directe omgeving, bent u als bewoner van Kattenbroek van alle markten thuis. Tevens bent u binnen 10 minuten zowel in de oude stad van Amersfoort als op de autosnelweg richting Amsterdam, Zwolle, Apeldoorn en Arnhem.

De indeling:
U komt hier in een ruime entree met meterkast en toilet. De drie ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon zijn te bereiken vanuit de hal en 1 slaapkamer staat in verbinding met de woonkamer middels een schuifwand. De nette badkamer beschikt over een douche, vaste wastafel en de wasmachine aansluiting. Berging met cv-opstelling en wasmachineaansluiting. De lichte woonkamer is aan de achterzijde gelegen en staat in open verbinding met de keuken.
In de onderbouw vindt u de berging.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op funda.nl.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

280 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's