Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

HEERLIJK RUIME GESCHAKELDE HOEKWONING IN RUSTIGE EN GROENE WOONOMGEVING

Deze heerlijk lichte, goed onderhouden en praktisch ingedeelde woning staat op een ruimtelijke locatie aan de rand van de woonwijk Rustenburg. Een groene en kindvriendelijke woonomgeving. Er is een verzorgde voortuin en een diepe achtertuin met een stenen berging. Achter deze tuin staat een garagebox die indien gewenst kan worden bijgekocht. De woning heeft een riante woonkamer en beschikt over vier royale slaapkamers. De woning is vanaf de jaren zeventig keurig bewoond en onderhouden door de eerste eigenaar. Doordat de woning maar liefst 5,90 breed is, ontstaan overal ruime vertrekken.

Woonomgeving:
De woning is gelegen aan de groene rand van de Amersfoortse wijk Rustenburg. Het stadscentrum van Amersfoort, uitvalswegen en diverse voorzieningen liggen op circa 10 minuten fietsafstand en op loopafstand zijn diverse winkels en een bushalte. In de directe omgeving zijn er diverse speelgelegenheden voor kinderen en recreatie & wandelgebieden. Voor de auto is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

De indeling is als volgt:
U komt binnen in een lichte hal met een tegelvloer welke doorloopt tot in de keuken en woonkamer. In de hal zijn de meterkast, een bergkast, de toiletruimte en de trapopgang.
Verrassend is de ruimte van de aangenaam lichte woonkamer.
Er is een haflopen keuken met een nette inbouw voorzien van losse apparatuur. In de keuken is ook de toegangsdeur naar de tuin.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers van respectievelijk 15, 13 en 8m2. Verder is op deze verdieping de geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een douche, een toilet en een wastafelmeubel.

Op de tweede verdieping is een ruime voorzolder met de wasmachineopstelling en de CV-ketel. Tenslotte is hier een ruime vierde slaapkamer voorzien van een Velux dakraam.

Tuin:
Grote, diepe achtertuin voorzien van sierbeplanting en -bestrating, stenen schuur v.v. elektra en een poort aan de achterzijde.

Bijzonderheden
- de woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en draai-kiep ramen, inclusief daarbij passende horren.
-de koopsom voor de eventueel bij te kopen garagebox is € 20.000,= k.k.

Kortom een heerlijk ruime en lichte woning op een prettige locatie!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1977

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

355 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

158 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim opgezette en solide woning.

 

Uitstekende verbindingswegen en OV;

 

Vele recreatie opties in directe omgeving.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's