Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een

UITSTEKEND ONDERHOUDEN - MODERN AFGEWERKT - UITSTEKEND GELEGEN - TUSSENWONING?

Maak dan een bezichtigingsafspraak voor VALKENKAMP 332 in MAARSSEN!!

Dit ruime woonhuis heeft een woonoppervlakte van ruim 100m2 en beschikt onder meer over een eetkeuken met nieuw en luxe keukenblok met inbouwapparatuur, modern afgewerkte badkamer -en toiletruimte, vier slaapkamers waarvan twee met dakkapel, strakke vloer- en wandafwerking en fraaie aangelegde en heerlijk vrij gelegen achtertuin met stenen schuur en achterom.

De fijne en rustige ligging aan een autoluw plein met nieuwe, grote speeltuin en scholen en winkels op loopafstand maken het plaatje van deze woning compleet.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, gestucte wanden, meterkast met nieuwe, uitgebreide groepenkast, trapkast en modern afgewerkte en geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje.

De tuingerichte woonkamer is ruim van afmeting en voorzien van laminaatvloer, glad gestucte wanden, deur naar de trapopgang en tuindeur.

De grote, open eetkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en voorzien van een in 2016 geplaatst, L-vormig keukenblok met koel-/vriescombinatie, inductie kookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap, vaatwasser en veel werk- en kastruimte. Vanuit de keuken is er vrij uitzicht op het plein.

1e Verdieping:
Overloop met laminaatvloer, gestucte wanden en trapopgang.

De 1e verdieping is voorzien van een grote hoofdslaapkamer aan de voorzijde met laminaatvloer, glasvezelbehang, Frans balkon en schuifkastenwand en twee slaapkamers aan de achterzijde die beiden zijn voorzien van een dakkapel en laminaatvloer.

De badkamer is in 2008 geplaatst, modern uitgevoerd en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, hangend closet en designradiator.

2e Verdieping:
De voorzolder is voorzien van vloerbedekking, CV-opstelling, mechanische ventilatie-unit, wasmachine- en drogeraansluiting, Velux-dakraam en bergruimte.

De zolderkamer is ruim van afmeting en voorzien van een vinylvloer, twee grote Velux-dakramen en bergruimte achter de knieschotten.

Tuin:
De geheel vrij gelegen en fraaie aangelegde achtertuin is voorzien van een stenen schuur en achterom. Door de flinke lengte van de tuin en de twee terrassen kunt u hier kiezen om lekker in de zon te zitten of om de schaduw op te zoeken.

Bijzonderheden:
- De woning is deels voorzien van rolluiken;
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
- De keuken is in 2016 geplaatst en de badkamer in 2008;
- Vaillant HR combiketel uit 2015 en mechanische ventilatie-unit van 2017;
- De groepenkast is in 2016 vernieuwd en is voorzien van 8 groepen, een kookgroep en 2 aardlekschakelaars;
- Keurig woonhuis met uitstekende ligging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Een heerlijke plek om te starten! Uniek van dit huis in Maarssenbroek is eigenlijk dat het op een heel 'vrije' locatie ligt. De achtertuin grenst aan de vogelweg, waardoor je nooit 'last' van achterburen hebt. Ook voor kijkt er niemand recht je glazen in, omdat er een ruim opgezette speeltuin ligt. Heerlijk ook voor de kinderen om vanuit de voordeur direct de speeltuin in te lopen!”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

aan het woord

“Tijdens burendag, jaarlijks in het laatste weekend van september, is er een feestje voor jong en oud, met hapjes, drankjes, een springkussen en ander vermaak voor de kleintjes. Op één van deze burendagen is het idee van het opknappen van de speeltuin ontstaan, ruim 4 jaar geleden. Alle kinderen en buren zijn betrokken bij het ontwerp, de keuze van de speeltoestellen en beplanting. De jaren werd burendag besteed aan het samen schoon houden van de speeltuin. Met aan het eind van de dag een barbecue en een hoop gezelligheid tot in de kleine uurtjes. Ik ga de speeltuin, de buurtkinderen en de andere buren erg missen als ik ga verhuizen. Op de foto een wandeling door het park, vlakbij.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

354 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Speeltuin tegenover het huis!

 

Onderhoudsvriendelijke tuin

 

Een 'vrij' stuk van Maarssenbroek

 

Vlakbij het park, je wandelt in 10 minuten naar de kinderboerderij.

 

Winkels in Zwanenkamp op loopafstand.

 

Veel keuze uit scholen in de buurt.

 

Kinderrijke buurt, veel sociale controle ook van andere buren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: