Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 565.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het goed onderhouden, door architect Van Manen uit Noordwijk gerealiseerde pand onder de naam “Fleur de Ville”, is gelegen midden in de kleurrijke charme van de Bollenstreek, in het hart van het sfeerrijke centrum van Sassenheim en tegenover het groene Park Rusthoff.

De gezellige Hoofdstraat met haar ruime keuze aan winkels bevinden zich, naast andere faciliteiten zoals scholen en supermarkten, op loopafstand, met diversiteit aan fijne cafés, restaurants en terrassen.

Bouwjaar 2011, woonoppervlakte 166 m², perceeloppervlakte 177m², inhoud 507 m³.

Indeling: via de zij-entree, komt men direct in de ruim opgezette hal, waar de meterkast zich bevindt en tevens de open garderobe en aparte toiletruimte met monobloc en fontein gesitueerd zijn.

Woonkamer & woonkeuken: aan weerszijde van de hal, is de woonkamer en de riante luxe open keuken gelegen, met doorgetrokken, goed onderhouden, eiken lamelparketvloer.

De woonkamer, welke bereikbaar is middels openslaande deuren, heeft vrije ruimte met diepte gevoel door de authentieke halfronde erker en zijraam en in het bijzonder een parmantig hoog plafond.

De keuken heeft een moderne uitstraling met diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits gasfornuis, koelkast met vriezer (een 2e vriezer aansluiting is aanwezig), afzuigkap, 2 maal Siemens combi oven magnetron, een gewone oven, afwasmachine en erg plezierig, de ingebouwde spoelbak op het werkeiland met graniet hardstenen aanrecht.

De keuken grenst aan de ruime zonnige achtertuin met achterom, bereikbaar middels openslaande terrasdeuren en voorzien van een houten bergruimte.

1e verdieping: vanuit de hal, via de open houten trap, komt men op de 1e verdieping, welke voorzien is van een doorgetrokken laminaatvloer.

Direct aan de overloop, bevindt zich de ruime badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel in meubel met luxe spiegel en designradiator. Plezierig is de aparte toiletruimte met monobloc en met fontein op deze verdieping.

Hoofdslaapkamer: de hoofdslaapkamer, met royale openslaande deuren en balkon, is voorzien van een hoog plafond en ruime opbergkasten in genuanceerde witte kleur. Aan de andere kant van de overloop bevindt zich een slaapkamer, welke voorzien is van prettige grote raampartijen welke voor een natuurlijk lichtinval zorgen.

Vanuit de overloop, gaat men via de open houten trap naar de bovenverdieping waar de 2e badkamer met inloopdouche, wastafel, designradiator alsmede de aansluitingen voor wasmachine en droger gesitueerd zijn.

Op deze verdieping bevindt zich ook de cv ketel en tevens de installatie van de mechanische ventilatie en extra bergruimte.

Plezierig is een gedeeltelijk plat dak, waardoor deze zolderverdieping extra ruim aanvoelt en twee volwaardige slaapkamers kent.

Zolder: beide zolderkamers zijn voorzien van laminaatvloer en zijn tevens ruim opgezet en kunnen worden ingericht als slaapkamers dan wel werkruimtes.

Parkeerplaatsen: bij het pand behoren 2 parkeerplaatsen, waarvan 1 onder de carport en de andere aangrenzend aan het mandelige binnenterrein. Ook is er een 1/7 aandeel in het mandelige binnenterrein. Beiden zijn gelegen op loopafstand van het pand.

De ligging van dit plezierige woonhuis is ideaal, in hartje centrum en dichtbij uitvalswegen naar de kust, Schiphol en grote steden als Den Haag en Amsterdam. Ook scholen, sportaccommodaties en het openbaar vervoer zijn zeer goed bereikbaar.


Garantiewoning = Bouwtechnokeuring + Garantieverzekering.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De woning is in 2011 gebouwd. Samen met de 9 andere kopers zijn we er gelijktijdig gaan wonen. Het is een gezellige buurt en midden in het centrum. Door de locatie dichtbij het centrum is het in de erker gezellig zitten. Zeker in de weekenden met de passerende mensen is er altijd wat te beleven.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2001-

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

507 m³

Woonoppervlakte

166 m²

Perceeloppervlakte

203 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

64 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij het centrum

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's