Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze kleurige eengezinswoningen aan de Leonofstraat zijn begin jaren negentig gebouwd en vrolijken met hun eigenzinnige ontwerp sindsdien de Ruimtevaartbuurt op. Noorderham is de officiële benaming van deze wijk, naar het uitgestrekte water waar deze woonwijk aan grenst. Drie fijne verdiepingen en een riante achtertuin op het zonnige westen. De kopers kunnen de woning zó betrekken, alles is even keurig en goed onderhouden.

Deze eengezinswoning heeft drie royale slaapkamers waar met gemak 5 vertrekken zijn te realiseren. De heerlijk zonnige woonkamer staat in verbinding met het terras. Door de nette laminaatvloer op dezelfde hoogte te houden als het fraai betegelde terras verleng je de binnenruimte met buiten, en andersom. De plantenbakken, inclusief moestuin, blijven achter voor de volgende bewoner. De stenen berging en achterom zijn onderdeel van de beschutting waardoor je hier heerlijk vrij kunt zitten.
De leefkeuken ligt aan de voorzijde van de woning. De fraaie kasten- en apparatuurwand zijn in een nis gebouwd. Het werkblad en de achterwand hebben een smaakvolle houtlook. De inbouwapparatuur is gericht op gemak en comfort: een inductie kookplaat, combi-magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser horen erbij in een modern huishouden.
De slaapkamers op de eerste verdieping hebben royaal de ruimte gekregen. Allebei met een vaste kast en voorzien van een gladde laminaatvloer. De badkamer is helemaal betegeld en voorzien van een inloopdouche. Het stijlvolle badkamermeubel van hout en beton heeft twee waskommen en volop kastruimte. Dat het tweede toilet separaat ligt, is gewoon prettig.
De derde slaapkamer is op de zolderverdieping te vinden. CV-installatie en aansluitingen voor de wasmachine en -droger liggen apart op de grote overloop. Mogelijkheden voor een vierde slaapkamer?

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Woonkamer met deur naar beschutte achtertuin op het westen met stenen berging en achterom.
Open verbinding naar leefkeuken met kasten- en apparatuurwand in nis gebouwd, voorzien van inductiekookplaat, rvs afzuigkap, combi-magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

1e verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Achterslaapkamer met diepe vaste kast. Geheel betegelde badkamer met inloopdouche met glazen scheidingswand, dubbele wastafel met meubel in beton en hout en handdoekenradiator. Separaat toilet met fontein. Voorslaapkamer met diepe vaste kast.

2e verdieping: overloop met grote open ruimte. Aansluitingen wasmachine en -droger. Opstelling CV-installatie.

De Leonofstraat ligt middenin de kinderrijke Noorderham. Het spreekt voor zich dat, van baby- en peuteropvang, via de basisschool tot aan het voortgezet onderwijs in al haar variaties, kinderen hier vlak in de buurt terecht kunnen. De supermarkt ligt eveneens net over de brug naar de Zuiderham. De doorgaande weg is een straat verder, daar is een halte voor het streekvervoer en wordt het verkeer naar de snelwegen rondom Krommenie geleid. Zowel Amsterdam als Haarlem bereik je met de auto binnen hooguit 25 minuten. Woonwerkverkeer is dan ook geen issue.
Opgroeien kun je hier in alle vrijheid. Sportvelden en het dit jaar opgeleverde nieuwe binnen- en buitenzwembad liggen aan en om de wijk. Buitenspelen hoeft niet door de ouders gestimuleerd te worden, dat doen de speeltoestellen in de straat wel.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 133 m2;
- inhoud 401 m3;
- perceelgrootte 131 m2;
- goed geïsoleerde woning, energieprestatielabel B;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Veel vogeltjes in de buurt. In de omgeving schapen en koeien en in het voorjaar lammetjes en kalfjes. Op het dijkje heerlijk wandelen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

401 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

131 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijk

 

Speeltuin voor de deur

 

Aan de rand van de polder

 

Rustige buurt

 

Winkels in nabijheid

 

Uitvalswegen in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's