Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim hoekappartement met parkeerplaats in rustige groene omgeving!

Dit hoekappartement bevindt zich op de derde verdieping in een kleinschalig complex en beschikt over een eigen parkeerplaats in de kelder van het gebouw. De woning is gelegen in het Zuiderzeepark nabij winkelcentra Waterlandplein en Boven 't Y. Verder is de ligging uitermate gunstig door goede bereikbaarheid vanaf de Ringweg (A10) en door de goede verbindingen van het openbaar vervoer.

Bij binnenkomst kom je binnen in de hal vanwaar alle vertrekken te bereiken zijn. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met toegang tot het balkon op het zuidoosten, de keuken met inbouwapparatuur en twee slaapkamers. In een ruime berging zijn zowel de C.V.-ketel, mechanische ventilatie en de wasmachine aansluiting handig weggewerkt. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en is volledig betegeld. Verder is er een separaat toilet met fontein. Het appartement beschikt over twee slaapkamers met veel lichtinval door de vele ramen. Ook is er nog een eigen parkeerplek in de parkeergarage.

Indeling: entree, hal, separaat toilet met fontein, twee lichte slaapkamers met vrij uitzicht, berging met wasmachineaansluiting, badkamer is volledig betegeld en voorzien van douche en wastafel, ruime woonkamer met toegang tot het balkon op het zuidoosten, half open keuken met verschillende inbouwapparatuur namelijk; gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en oven. Balkon is gelegen op het zuidoosten. Zowel de berging als de garage zijn in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1995
- Woonoppervlakte 85 m2
- Eigen parkeerplaats in parkeerkelder
- Servicekosten ca. € 185,- per maand
- Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren
- Erfpacht afgekocht tot 01-04-2044
- Externe berging in onderbouw
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dichtbij winkelcentrum, de ringweg, openbaar vervoer. Zowel dichtbij het centrum van Amsterdam als bij het landelijke gebied van Randsdorp en Holysloot.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1995

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

241 m³

Woonoppervlakte

85 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's