Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime hoekwoning met grote achtertuin, gezellige veranda en eigen parkeerplaats! Op een kindvriendelijke locatie gelegen ROYALE HOEKWONING voorzien van een tuingerichte woonkamer, complete inbouwkeuken, praktische bijkeuken, nette sanitaire voorzieningen, 4 mooie slaapkamers, riante achtertuin (westen), gezellige veranda en grote berging. Woonoppervlakte: ca. 124m2. Inhoud woning: ca. 375m3. Grondoppervlakte: 188m2. Bouwjaar: ca. 1975.

Indeling
Entreehal met meterkast. Tussenhal voorzien van trapopgang en volledig betegelde toiletruimte (kleur: witte wandtegels & antracietkleurige vloertegels) met wandcloset en fonteintje. Tuingerichte woonkamer voorzien van tuindeur, trapkast, houtkachel en lambrisering. Keuken voorzien van L-vormige inbouwkeuken (kleur: ahorn & beige/bruin gemêleerd kunststof aanrechtblad), uitgerust met een combimagnetron, spoelbak, vaatwasser, keramische kookplaat en losse Amerikaanse koel-/vriescombinatie. Praktische bijkeuken voorzien van wasmachineaansluiting. De entreehal en tussenhal zijn voorzien van een leistructuur plavuizenvloer en de woonkamer en keuken van een donkere houtstructuur laminaatvloer. Verder is de begane grond hoofdzakelijk voorzien van structuurwandafwerking.

1e Verdieping
Overloop. Slaapkamer I. Volledig betegelde badkamer (kleur: licht gemarmerde wandtegels met decorrand & terra gemarmerde vloertegels) voorzien van wastafelmeubel, handdoekenradiator, douchecabine en 2e toilet. Slaapkamer II. Slaapkamer III.

2e Verdieping
Voorzolder voorzien van HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: Avanta / bouwjaar: ca. 2010). 4e Ruime slaapkamer met dakraam en bergruimte achter de knieschotten. Verder is deze verdieping voorzien van een houtstructuur laminaatvloer.

Tuin
De grote achtertuin, gelegen op het westen, is voorzien van een riant zonneterras, 2 verhoogde plantenborders, een gezellige veranda en een royale, aangebouwde, houten berging naast de woning. Verder heeft men aan de voorzijde van de woning de beschikking over een eigen parkeerplaats met elektrische autolaadpaal.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer: ca. 27m2
Keuken: ca. 13m2
Bijkeuken: ca. 5m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Slaapkamer III: ca. 9m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 15m2

Tuin
Veranda: ca. 17m2
Houten berging: ca. 17m2

Omgeving
In de royaal opgezette woonwijk Dragonder Noord ligt deze aantrekkelijk geprijsde hoekwoning. Op korte afstand van buurtwinkelcentrum Aller Erf, een aantal basisscholen, diverse sportaccommodaties, Dragonderpark met kinderboerderij en treinstation Veenendaal – De Klomp. Verder zijn met de auto de autosnelwegen A12 en A30 snel bereikbaar. Tot slot zijn nabij de woning ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen en kinderspeelgelegenheden gelegen.

Kortom, een royale hoekwoning met grote achtertuin, gezellige veranda en eigen parkeerplaats!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wonen er sinds 1991 met veel plezier.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

375 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

110 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Heerlijke tuin, ruime woning, kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's