Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de populaire wijk Hamersveld vindt u deze verborgen parel. De Platanenlaan vormt met een kleine 18 woningen een idyllische eigen omgeving. Door de unieke opzet lijkt het hier bijna elke dag vakantie. Hoewel u in alle rust woont, loopt u zo naar het winkelcentrum de Biezenkamp of pakt een van de nabij gelegen terrasjes.

Via de uitgebouwde voorzijde komt u via de hal de woonkamer in. Direct bij binnenkomst valt de heerlijk lichtinval direct op. De dubbele openslaande tuindeuren geven toegang tot de fraaie zonnige tuin waar u tot in de late uurtjes terecht kunt. De open keuken is goed voorzien van inbouwapparatuur en laat koken weer een feestje worden.

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers waarvan de grootste zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De badkamer is voorzien van een douch, wastafel en een tweede toilet.

Op de zolder bevindt zich de vierde slaapkamer en de voorzolder met was- en stookruimte.

Soms klopt gewoon alles bij een woning. Een heerlijke locatie, leuk en strak, maar sfeervol afgewerkt. De gladde wanden en warme houttinten op de vloer creëren een fijne woonomgeving en laten u direct bij binnenkomt thuis voelen. Niet elk huis is zomaar een thuis, maar bij deze woning zal dat snel gebeuren. Bent u een starter op de woningmarkt dan woont u hier waarschijnlijk al voor € 810 netto per maand. Benieuwd? Kom snel langs voor een kijkje achter de voordeur.

De aanbevelingen van Succesmakelaars:
- Vier slaapkamers
- Tuin op het zuiden
- Zeer rustig gelegen
- Woonklaar
- 85 vierkante meter woongenot

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij organiseren elk jaar met de buurt een buurt barbecue en hebben gezamenlijk meerder initiaven ontplooid zoals het bouwen van onze eigen speelplaats met hulp van een lokale subsidiepot.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981-1990

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

285 m³

Woonoppervlakte

86 m²

Perceeloppervlakte

103 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

50 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

zeer kindvriendelijke en beschermde straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's