Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een leuk 3-kamer appartement op de bovenste etage met een balkon op het westen in een goed verzorgd appartementencomplex!

Het appartement is erg gunstig gelegen in een rustige woonwijk in Diemen-Zuid. Om de hoek tref je het winkelcentrum “Het Kruidenhof” voor de dagelijkse boodschappen. Verder is de wijk bij uitstek geschikt voor starters en jonge gezinnen: de kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de wijk, er is veel groen, diverse speeltuintje. Bent u met de auto? Het appartement is goed bereikbaar via de uitvalswegen (A1, A2, A9). Tevens is er in de wijk genoeg gelegenheid voor vrij parkeren. Voor het openbaar vervoer bevindt zich aan het begin van de woonwijk trein- en metrostation Diemen- Zuid. Ook busverbindingen zult u hier aantreffen. In 30 fietsminuten staat u in hartje Amsterdam.

Globale indeling:
Dit lichte 3-kamer appartement van ca.67m2 is gelegen op de derde verdieping van een verzorgd appartementencomplex voorzien van een beveiligd entree. Dit is de bovenste verdieping van het complex, wat betekent dat je geen bovenburen hebt! Middels de hal bereik je de royale en lichte woonkamer, met een grote raampartij voorzien van een zonnescherm over de gehele breedte. De woonkamer biedt toegang tot het brede balkon, deze is gelegen op het westen. Hier kun je aan het einde van de middag en de avond volop genieten van de zon. De open keuken grenst aan de woonkamer waardoor het koken en contact met je gasten uitstekend is te combineren. De keuken is voorzien van een keukenblok, afzuigkap en aansluiting voor een vaatwasser. Verder beschikt dit appartement over een separaat hangtoilet met fontein. De geheel betegelde badkamer beschikt over een douche, wastafel en een wasmachineaansluiting. De 2 grote royale slaapkamers bieden genoeg licht en ruimte en bevinden zich aan de westzijde van het appartement. De nette laminaatvloer is doorgelegd in het gehele appartement. De bijhorende bergingen zijn te vinden op de begane grond en derde etage van het complex.

Kortom: een heerlijk appartement onder de rook van Amsterdam, die een bezichtiging meer dan waard is!

Bijzonderheden:
• Bouwjaar ca. 1982
• Woonoppervlakte ca. 67m2
• EIGEN GROND
• Servicekosten € 69,56 per maand inclusief schoonmaak en een huismeester
• Professionele en financieel gezonde VvE, zit ca. € 6.000,- per appartement in het reservefonds
• In 2014 is een nieuwe Intergas CV- ketel geplaatst
• Bovenste verdieping
• Royaal balkon op het westen
• Twee eigen bergingen, één op de derde etage en één op de begane grond
• Gratis parkeren voor de deur
• Groene en kindvriendelijke woonomgeving, nabij diverse voorzieningen
• De koopakte wordt bij een notaris getekend volgens Amsterdams model
• Oplevering in overleg, voorkeur eigenaar vanaf 24 augustus 2018

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1982

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

198 m³

Woonoppervlakte

67 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's