Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Oliemolensingel 244 te Enschede ,

Wonen op een prachtige locatie, vol in het groen, maar toch ook op loopafstand van het fraaie centrum van Enschede? Dat kan aan de Oliemolensingel 244. Deze 4-kamer maisonnette ligt namelijk op een van de mooiste plekken van de Oliemolensingel, nabij de Marthalaan, omringd door hele oude bomen en uitkijkend over de brede singel met haar statige bebouwing.
Maar niet alleen de buitenzijde is dik in orde. Ook van binnen zit het goed bij deze woning. Door de twee woonlagen (de derde en de vierde) beschikt u hier over de functionaliteit van een complete eengezinswoning, zonder het tuinonderhoud of het onderhoud aan de woning. Twee lagen met wooncomfort, niet in de laatste plaats omdat deze woning volledig is vernieuwd sinds 2012. Wanden, keuken, toilet, badkamer… alles werd gedaan en daarom kunt u er zo in. Vraag daarom vandaag nog die uitgebreide bezichtiging aan.

Begane grond
Keurig, verzorgd en gesloten trappenhuis, dat zowel de bergingen als de 2 galerijen ontsluit. Aan alles is te zien dat dit gebouw prima wordt onderhouden, geheel in overeenstemming met haar status als gemeentelijk monument.

Woonverdieping
Achter de voordeur start de ruime hal van deze woning. Bij het rondje met de klok mee, starten we links achter de voordeur. Eerst komt de witgoed kast, vervolgens het vernieuwde toilet, dan de inpandige berging en dan de trapopgang naar boven. Links achter de voordeur starten we met de meterkast, waarna de deur naar de keukenruimte volgt. Wat hier direct opvalt is de fraaie inbouwkeuken en de mooie open doorgang richting de heerlijk lichte woonkamer. Een woonkamer die nog beschikt over een rookkanaal, dus ook een leuke potkachel of houtkachel zou tot de mogelijkheden kunnen behoren (in overleg met de VVE natuurlijk). Daarnaast beschikt de woonkamer over een balkon aan de voorzijde. Ideaal om lekker van buiten te genieten en toch thuis te zijn.

Slaapverdieping
Wanneer we de reeds genoemde trap naar de verdieping nemen, komen we boven op de overloop, ruim genoeg om ook een mooie kast te plaatsen. Van vroeger uit had deze verdieping 4 slaapkamers. De grootste en de kleinste werden echter samengevoegd tot 1 hele grote, waar echt ieder bed klein lijkt en elke kast ruim kan staan. Deze grote kamer ligt aan de Singelzijde. Aan de galerijzijde vinden we de andere 2 slaapkamers en tussen voor en achter ligt de doucheruimte, met moderne kleurstelling en mooie detaillering.

Balkons:
Het appartement beschikt aan de woonkamerzijde over een balkon. Prachtig uitzicht over de Oliemolensingel, waar altijd wat te doen is. Geen balkon met avondzon, maar wel met de mogelijkheid de woonkamer heerlijk te ventileren op hete dagen.

Bijzonderheden
- Royale 4 kamer maisonnette op de derde en vierde woonlaag
- Dus twee woonlagen woonplezier
- Onderdeel van een heel fraai complex, dat op de stedelijke monumentenlijst staat
- Zeer goed onderhouden gebouw gelegen in parkachtige omgeving, nabij het centrum
- Fraai en verzorgd grasveld aan de voorzijde (eigen tuin)
- Bomen gesierd plantsoen aan de achterzijde (voordeur zijde)
- Voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen met triple isolatieglas
- Woonkamer en keuken samengevoegd tot 1 heerlijke leefruimte
- Fraaie inbouwkeuken met hartstenen blad en inbouwapparatuur
- Lichte vertrekken door groot glasoppervlak
- Slaapverdieping met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot een 4e
- Fraaie gerenoveerde doucheruimte
- Parkeergelegenheid aan singel en naast het gebouw
- Ruime en nette berging onder de eerste woonlaag
- Actieve vereniging van eigenaren
- Bijdrage VVE: Euro 231,- per maand, inclusief verschillende verzekeringen
- Gunstig gelegen t.o.v. parken, centrum van Enschede, uitvalswegen, treinstation, busverbindingen etc.
- Ook alle overige voorzieningen op buurt niveau
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom

Algemene gegevens:
- Woonoppervlakte: ca.105m2
- Inhoud: ca.300m3
- Bouwjaar : 1957

Aanvaarding in overleg


Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1957

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's