Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de wijk de Drait op een mooie hoeklocatie op ruim perceel grond bieden wij u een verrassend ruim, geschakeld herenhuis aan met 4 slaapkamers en extra werk/speel/hobby-kamer en afsluitbare veranda.

De wijk hoeft amper toelichting: veel voorzieningen (o.a. 3 basisscholen, kinderopvang, bso, sportcentrum, veel groen, modern winkelcentrum, apotheek, dierenarts, kinderboerderij) dichtbij uitvalswegen, jachthaven en stadscentrum.

Deze ruime en uitstekende geïsoleerde woning ligt op een hoek, dus u hebt slechts aan 1 kant buren. Aan de achterkant grenst de woning aan gemeentelijk groen.

Entree
We komen binnen via de entree en staan meteen in een lichte en goed geïsoleerde werk/speel/hobby/tv-kamer. Deze geeft aan de rechterkant via een schuifpui toegang tot de sfeervolle afsluitbare veranda, waar het heerlijk toeven is.
Terug via de werkkamer, komen we in de hal met trapopgang, meterkast en toilet met fonteintje. De L-vormige woonkamer met houtkachel is ruim, en door de grote raampartij in de voorgevel heerlijk licht. Aan de achterkant vindt u openslaande deuren (kunststof) naar het terras op het zuiden. De lichte keuken is half open en voorzien van fornuis, afzuigkap, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en Quooker. Achter de keuken vindt u de bijkeuken met de witgoedstelplaats, bergruimte en de achterdeur naar de tuin.
Buitenom komt u bij de inpandige berging. Verder staat er in de tuin een houten tuinhuisje.

1e verdieping:
Aan de voorkant over de volle breedte ligt de grootste slaapkamer. Achter de achterkant zijn twee slaapkamers, waarvan 1 voorzien van kasten. De badkamer is bijzonder. Is namelijk voorzien van een douchecabine met massage douche, een duoligbad met whirlpool; toilet en wastafel met wastafelmeubel, vloerverwarming. Het plafond boven het bad is een mooie sterrenhemel en is voorzien van geluidsboxen.

2e verdieping:
Via de vaste trap gaat u naar de 2e verdieping, alwaar een slaapkamer en veel bergruimte. Hier is de CV-combiketel opgesteld.

De woning staat op een ruim perceel grond, zodat u volop kunt genieten van de tuin met veel privacy. De achtertuin ligt op het zuiden en gaat over in de zij-tuin die op het Westen ligt. Altijd zon!

De specifieke kenmerken:
- bouwjaar 1975
- perceel 358 m2
- hoekligging met mooie ruime tuin
- uitstekend geïsoleerd, de kruipruimte is geïsoleerd met Tonzon isolatie
- 4 slaapkamers + extra werk/speel/hobby-kamer
- houten veranda die afsluitbaar is
- bijzondere badkamer
- mooie keuken met quooker.
- cv-ketel van 2007
- de platte daken zijn in 2009 vernieuwd.
- de meeste radiatoren hebben speciale, op afstand bedienbare, thermostaatkranen (evohome honeywell)


U kunt deze verrassend ruime woning na het Open Huis op afspraak bezichtigen. Dit is ook mogelijk op een zaterdag. Neemt u gerust uw aankoopmakelaar mee.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Ik kom regelmatig met mijn kinderen op bezoek. Ze hebben een heerlijke tuin welke grenst aan gemeente groen en een 'parkje' waar ze ook heerlijk kunnen spelen. Ook in de sere met glazen deuren is het heerlijk vertoeven!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

510 m³

Woonoppervlakte

160 m²

Perceeloppervlakte

358 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Ruimte

 

Compleet

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's