Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 625.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelijkvloers wonen aan de mooiste en groenste laan van de wijk Hamersveld. De riante achtertuin is onder eigen architectuur zeer sfeervol aangelegd en grenst aan een prachtige waterpartij, behorende bij park Princenhof. Een levensloopbestendige parel op een unieke locatie. Alleen de garage grenst aan de buren, voor de rest lijkt het of u vrijstaand in het bos woont.

U komt binnen via de centrale hal die alle ruimtes van de woning ontsluit. De woonkeuken heeft een eigen toegang tot de zonnige achtertuin en is ruim genoeg voor een intiem diner dat u in de zomer afsluit met een heerlijke cappuccino op het terras. In de winter trekt u zich waarschijnlijk terug in de gezellige woonkamer rondom de open haard. Ook de woonkamer heeft een toegang tot de achtertuin.

Aan de andere kant van de hal bevinden zich de drie slaapkamers en de recentelijk vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche en wastafelmeubel. Het toilet tegelijkertijd met de badkamer vernieuwd.

Eigenlijk zou u zelf moeten ervaren wat wij proberen te beschrijven, want niet alles kan in woorden worden gevat. We nodigen u graag uit om eens te komen kijken of u de volgende bewoner van deze heerlijke bungalow zou willen worden. Een unieke woonbeleving op een even unieke locatie delen we natuurlijk graag.

De wijk Hamersveld ligt ten zuidoosten van Amersfoort tegen wandelpark ‘Princenhof’ aan. Aan de andere zijde grenst het aan winkelcentrum de Biezenkamp, dat momenteel wordt verbouwd tot multicultureel centrum van Leusden met supermarkten, restaurants, scholen en dergelijke. Hamerveld is rustiek en ruim opgezet met veel volwassen groen en grasveldjes met speeltoestellen. Kortom, een centraal gelegen locatie met mogelijkheden en perfecte aansluiting aan de A28 en openbaar vervoer.

"Zonder twijfel mogen wij dit dus gerust één van de mooiste beschikbare locaties/plekjes binnen de bebouwde kom van Leusden noemen".

De aanbevelingen van Succesmakelaars:
- Goed onderhouden.
- Perceel van 693 vierkante meter.
- Gerenoveerde badkamer en toilet.
- Rustige ligging.
- Gelijkvloers.
- Gres vervangen door PVC
- Garage en parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Alle voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wonen aan het Princenhof park met het mooie Schammernatuurgebied in de directe omgeving en een ver gevorderde verbouwing van de Biezenkamp met winkels en restaurantjes maken het wonen zeer aangenaam.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

556 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

692 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

500 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Privacy

 

Gezellige weekmarkt op loopafstand

 

Veel ruimte in huis, garage en aparte werk/hobby ruimte

 

Eigen parkeerplaats

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's