Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

STARTERS OPGELET! Op zoek naar een GOED ONDERHOUDEN MIDDENWONING? Dan heb je hier wat je zoekt! De woning is uitgebouwd met een praktische bijkeuken en in de tuin vind je een fijne overkapping waaronder je heerlijk kunt genieten van de lange zomeravonden! Uiteraard moet je ook nog een fiets, gereedschap of andere spulletjes kwijt, dat kan in de aangebouwde houten schuur.

De woning is gelegen op een perceel van 115 m2 en de achtertuin is via een achterom te bereiken. De woning ligt niet in een hofje, dus je kunt ideaal parkeren voor je deur! De kindvriendelijke woonwijk ligt in een gemoedelijke buurt nabij het centrum, scholen en sportvoorzieningen van Wezep.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, goed bemeten woonkamer met mooie laminaatvloer. Vanuit de woonkamer kun je via een tussen hal naar het toilet en hier is ook de trapopgang naar de 1e verdieping. De moderne half open keuken heeft een strakke witte hoekopstelling met natuurstenen blad en de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat met afzuigkap en koelkast. De ruime bijkeuken geeft je veel praktische mogelijkheden, hier is ook de opstelling voor wasmachine en droger en heb je toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping:
Overloop, totaal drie slaapkamers, badkamer uitgevoerd in antraciet/ wit tinten met douchecabine, wastafelmeubel en tweede toilet.

2e Verdieping:
Via een vaste trap kom je op de grote netjes afgetimmerde zolderverdieping met twee dakramen. Op deze verdieping is veel bergruimte achter de knieschotten, die voorzien zijn van schuifdeuren. Deze zolderverdieping biedt je veel mogelijkheden en hier kun je met gemak een extra slaapkamer, een hobbyzolder of werkkamer realiseren.
In een bergkast vinden we de C.V. combiketel (bouwjaar 2009), deze C.V. heeft zijn periodieke onderhoudsbeurten gehad.

Bouwjaar: ca. 1976
Woonoppervlakte: ca. 111 m2
Inhoud: ca. 310 m3
Perceeloppervlakte: 115 m2
Isolatie: dubbel glas, muur- en dakisolatie
Verwarming: C.V. combiketel Nefit 2009
Energielabel: C

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

310 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

115 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's