Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Karakteristieke 2/1 kapwoning met garage gelegen op een mooie locatie nabij het centrum van Dongen. Deze woning beschikt over een ruime woonkamer, een tuin gesitueerd op het zuidwesten met een overkapping en een eigen garage met aparte berging. Tevens beschikt deze woning over drie slaapkamers en bestaat er de mogelijkheid om op de tweede verdieping een dakkapel te plaatsen om zo een vierde slaapkamer te creëren. Met modernisering van de woning dient u rekening te houden.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en de ruimtes zijn logisch ingedeeld. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. De verwarming en het warm water worden voorzien via een hoog-rendement cv-ketel (merk Vaillant, bouwjaar ca. 2016).

INDELING

Begane grond

Hal/entree met toiletruimte, toegang tot de woonkamer en de keuken, kelderkast met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping;

L-vormige woonkamer met open haard en met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een mooi uitzicht op de tuin. Aan de achterzijde van de woonkamer is een vaste kast aanwezig en bevindt zich een loopdeur naar de overkapping en de tuin.

Dichte keuken voorzien van onder- en bovenkasten, spoelbak, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Tevens bevindt zich hier het aansluitpunt voor wasapparatuur. Vanuit de keuken heeft u een vrij uitzicht en kijkt u uit over de zijtuin van de woning. Ook hier is een loopdeur naar de tuin.

Aan de achterzijde van de woning is een overkapping gerealiseerd van waar u uitkijkt over de tuin. De tuin biedt veel privacy, beschikt over een berging en een achterom, en is gesitueerd op het zuidwesten.

Achter de woning bevindt zich de vrijstaande stenen garage met openslaande houten deuren. De garage heeft een zadeldak en is gebouwd in dezelfde stijl als de woning waardoor deze als een geheel bij elkaar passen.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot alle vertrekken en met een vaste trap naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een vaste kast en tuindeuren naar het balkon. Deze slaapkamer is ca. 12m² groot (ca. 3,4m x 3,7m).

Slaapkamer II bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft tevens een vaste kast.
Deze slaapkamer is ca. 14m² groot (ca. 3,7m x 3,75m).

Slaapkamer III bevindt zich ook aan de voorzijde en is ca. 7m² groot.

De badkamer is aan de achterzijde en is voorzien van een ligbad, toilet en wastafelmeubel (ca. 1,67m x 2,5m).

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping bestaat uit een voorzolder met opstelplaats voor de cv-ketel, en een bergzolder met dakraam (stahoogte ca. 2.00 meter).

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1955

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

329 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

244 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

192 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's