Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een unieke kans! Royale en goed onderhouden hoekwoning(ca. 115 m² gebruiksoppervlakte) met diepe woonkamer, een aangebouwde gemetselde berging(ca. 4m²), diepe fraai bestrate achtertuin en een zonnig dakterras (ca. 13m²) op het zuiden gelegen op ca. 105 m² grond.

De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Kadoelen, tussen Landsmeer en Tuindorp Oostzaan met goede ontsluiting naar ringweg A-10-Noord. Ook met de fiets en het openbaar vervoer is de woning goed bereikbaar. In een kwartiertje fietsen ben je bij de pont naar het Amsterdam CS, in tien minuten fiets je naar Landsmeer en er stoppen om de hoek diverse bussen, waardoor je een perfecte verbinding met Amsterdam CS, Schiphol, Zaandam en Landsmeer hebt. Tevens ligt natuurgebied het Twiske op fietsafstand! Voor een dagelijkse boodschap kan je het beste terecht in de nabij gelegen Molenwijk. Een uitgebreider winkelaanbod in Noord is te vinden op het winkelcentrum de Banne op het Winkelcentrum Boven ‘t Y. Ook voor een lekkere lunch of een avond uit kan je nu in Noord uitstekend terecht. De leukste en hipste tentjes schieten als paddenstoelen uit de grond aan het IJ, op de NDSM-werf en bij Overhoeks/Buiksloterweg. En niet te vergeten; Noord bruist in de zomer van de vele (culturele) festivals! Er is een diversiteit aan scholen en kinderdagverblijven in Noord op loop/fietsafstand. Ook op het gebied van medische zorg is het in Kadoelen goed voor je geregeld. In de naastgelegen Molenwijk is een Medisch centrum met diverse huisartsen en ziekenhuis Boven IJ met al haar voorzieningen is dichtbij.

Indeling:

Begane grond: Overdekte entree, hal, garderobe, toilet, woonkamer v.v. 2 lichtkoepels, kersenhouten vloerdelen, gestuukt plafond met sierlijst en deur naar de tuin, open keuken v.v. inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 5-pits gasfornuis en een koel-/vriescombinatie), tussenhal met de meterkast en trapopgang.

1e verdieping: Ruime overloop, twee royale slaapkamers v.v. rolluiken en laminaatvloerbedekking, een grote en hoogwaardige badkamerinrichting v.v. whirlpool ligbad, ruime douchehoek met luxe kranen, wastafelmeubel, zwevend toilet, designradiator en een zijraam.

2e verdieping: Grote overloop met vaste kast met de opstelling van de CV-ketel en een vaste kaste met de opstelling van de wasmachine, deur naar zonnig dakterras op het zuiden en een 3e grote slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1991
- Voorlopig energielabel C
- Goed onderhouden
- Uitgebouwde woonkamer
- Erfpacht afgekocht tot 1 maart 2040
- Eeuwigdurende afkoop van de erfpacht is mogelijk
- De woning kan bouwkundig worden uitgebreid ter plaatse van het dakterras
- De woning is achterom bereikbaar via een poort
- Buitenkraan en tuinverlichting aanwezig
- CV-ketel Remeha (bj. 2014)
- Airconditioning op de verdieping
- Rolluiken

Aanvaarding kan spoedig!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

368 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

105 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

44 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's