Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan een doorgaande weg gelegen ruime hoekwoning met aangebouwde garage met zolder en houten berging. De woning staat op een ruim perceel van 496 m2 en is aan de achterzijde vrij gelegen op het westen.

Indeling: entree, vestibule, hal, meterkast, toilet met wandcloset, woonkamer met schuifpui en speksteenkachel, half open keuken met inbouwapparatuur te weten vaatwasser, inductiekookplaat en elektrische oven, koelkast, afzuigkap, bijkeuken met toegang naar de garage welke is voorzien van spouwmuren.

1e Verdieping: overloop met infraroodcabine, 3 slaapkamers en geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wandcloset, elektrische vloerverwarming en wastafelmeubel.

2e Verdieping: overloop met berging en opstelling c.v.-ketel, zolderkamer met berging.

De woning staat in een bosrijke omgeving en daarnaast zijn scholen, sportvelden, winkels en andere voorzieningen in de nabije woonomgeving.
Zeer verzorgde en fraai aangelegde tuin aan de achter-/en voorzijde van de woning met parkeerplaatsen op eigen terrein.

Samengevat: Een unieke kans om in alle rust te wonen in het dorp Loenen gelegen op de Veluwe en slechts 5 autominuten van de A50!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Mijn huis biedt in de ruime hal ruimte om een koud/warmbuffet te organiseren. Erg gezellig. In de garage kunnen de kinderen een feestje houden, zoals voor verjaardag, slagen of afstuderen. In de tuin kun je een tuinfeest en/of high tea organiseren, sfeervol en/of gezellig.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

570 m³

Woonoppervlakte

144 m²

Perceeloppervlakte

496 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel gezellige en active activiteiten in Loenen voor jong en oud.

 

zwembad, tennisver., gymver. paardenmarkt, schaapscheerdersfest, vrouwenver., wandelentochten, oranjefeest,sinterklaasintocht,kerstmarkt,lammetjesdag,waterval.

 

Loenense Moandag

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's