Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 192.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilt u in rustige, ruim opgezette en gezellige straat Wonen? Kom dan snel een kijkje nemen bij dit goed onderhouden en lichte woonhuis. De ligging is erg mooi doordat je aan de voorkant vrijuit kunt kijken en ook in de achtertuin heb je een vrije kijk met de bomen op de achtergrond.

Het is een rustige straat waar kinderen heerlijk buiten op straat maar ook in de vele speeltuinen kunnen spelen. Via de achtertuin is er toegang tot de centrale groenzone en speelgelegenheid in Rijkerswoerd. Kinderen hoeven dus niet de straat over om te spelen. Via de eigen oprit heb je altijd een parkeerplek maar ook in de straat zelf is er voldoende parkeergelegenheid.

Deze woning ligt in één van de mooiste straatjes van Rijkerswoerd met fietsmogelijkheden alle kanten op. In de nabijheid zijn vele scholen, een winkelcentrum met gevarieerd aanbod. Ook heb je op korte afstand mooie wandelgebieden en de recreatieplas Rijkerswoerdse plassen. Daarnaast is er nog het grote winkelcentrum Kronenburg waar alles zit en je binnen 10 minuten bent. En wil je meer vertier en uitgaan dan is Arnhem centrum met zijn vele winkels, uitgaanscentrum de Korenmarkt en de gezellige terrasjes aan de Rijnkade een aanrader.

Het is een gemoedelijke straat waar je als je dit wilt een gezellig praatje kunt maken en men voor elkaar klaar staat maar waar je ook prima op jezelf kunt zijn. Eigenlijk is het gewoon niks moet maar alles kan.

Begane grond:
Wat kom je tegen als je het huis betreedt: Bij binnenkomst loop je de lichte hal in met een net, strak toilet met fonteintje, welke is uitgevoerd in de kleurstellingen van deze tijd. Vanuit de hal betreden we heerlijk lichte woonkamer met veel daglicht waar je makkelijk een eigen opstelling kunt maken. Aan de straatzijde is de nette keuken te vinden, welke is voorzien van koelkast, combimagnetron, gasfornuis, afzuigkap en vaatwasmachine. De gehele begane grond heeft een fraaie witte eiken laminaatvloer. Via de hal ga je naar de ....

Eerste verdieping:
Via de trap kom je op de overloop van waaruit je naar 3 slaapkamers kunt. De gehele bovenverdieping heeft dezelfde laminaatvloer. De grootste slaapkamer is licht en heeft een televisie, internet- en telefoon aansluiting. De andere 2 slaapkamers zijn ook fris en netjes ingericht. Beide kamers hebben een dakkapel met draai-kiepramen en horren en aan de buitenkant rolluiken. De badkamer heeft een ligbad, vaste wastafel en 2e toilet en is ook weer in een strakke uitvoering. Via trap naar de ....

Tweede verdieping:
Dit is een grote open witte ruimte met laminaatvloer waar ook de wasmachine-aansluiting zit. Van de zolder is goed een 4e slaapkamer te maken. Door de vele schotten en opbergplanken heb je ook hier nog voldoende opbergruimte.

Tuin:
De achtertuin is goed onderhouden en fleurig ingericht met enkele borders en genoeg terrassen om van het zonnetje te genieten. Tevens zit er een zonwering aan het huis.

Bijzonderheden
+ gelegen in rustig, gezellige straat
+ zo te betrekken
+ kantel-/kiepramen
+ dakkapel op de eerste verdieping
+ rolluiken

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Zoek je een huis waar kinderen veilig op straat en in de speeltuin kunnen spelen, je voldoende privacy hebt, gezellige buren en toch alle voorzieningen in de directe omgeving dan is dit je huis!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

324 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's