Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 145.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bruggemanlanden 42 te Enschede

Deze ruime, moderne en prima afgewerkte tussenwoning is voorzien van een ruime keuken in hoekopstelling, heeft 4 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met dubbele wastafel, riante doucheruimte en een 2e toilet. Daarnaast is er aan de voorzijde een vrijstaande stenen berging. De volledig betegelde en goed onderhouden zonnige achtertuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van een prachtige overkapping! In de nabije omgeving zijn allerlei voorzieningen zoals basisscholen, sportfaciliteiten en winkels. Kortom: een prachtige, ruime woning in een kindvriendelijke wijk!

Omschrijving
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. De ruime zonnige woonkamer is voorzien van een mooie laminaatvloer. De inbouwkeuken, in hoekopstelling, is v.v. een losstaande vaatwasser, een gasfornuis met oven en een afzuigkap. Via de woonkamer heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met vaste trap naar zolder met toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte is gesitueerd. De overloop en slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. De ruime badkamer met dubbele wastafelmeubel, ruime doucheruimte en 2e toilet is geheel betegeld.

Tweede verdieping
Zeer ruime, afgewerkte zolderverdieping die eventueel te gebruiken is als 4e slaapkamer. Op deze verdieping bevindt zich tevens een wasmachineaansluiting. Daarnaast heeft deze verdieping erg veel opbergruimte door middel van schotten.

Tuin
De zonnige achtertuin, gelegen op het zuidoosten, is te betreden via de woonkamer. De tuin is volledig betegeld en dus gemakkelijk te onderhouden. De prachtige overkapping, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is, maakt het geheel af.

Bijzonderheden
- Ruime inbouwkeuken in hoekopstelling
- Moderne luxe badkamer
- 4 Slaapkamers!
- Houten overkapping (2016)
- Woonoppervlak: 113 m²
- Inhoud: ca. 387 m³
- Perceeloppervlak: 123 m²
- Woning is v.v. een meetrapport.
- In de koopakte wordt een bankgarantie of waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom.

Voor een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site of via onze eigen kantoorwebsite.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Gezellige en kindvriendelijke buurt. Het is ruim met 4 slaapkamer en een ruime badkamer voorzien van toilet, douche en dubbele wastafel. Beneden is er nog een apart toilet.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

387 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

123 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

50 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's