Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Soms is de plek net zo bijzonder als de straatnaam. De Klamp is vanouds een verbinding en hoe toepasselijk is dat voor deze woning. Dit huis verbindt een perfect afgewerkt interieur en een zonnige zuid gelegen tuin, met een prachtig weids uitzicht over het water. Een voor de Tabakssteeg geen alledaagse combinatie.

Direct bij binnenkomst zal uw oog waarschijnlijk vallen op de in 2017 gerenoveerde trap met ledverlichting. Via de hal bereikt u de lichte en sfeervolle woonkamer met open keuken.

Dankzij een ingenieuze ingreep van de verkopers is keukenruimte vergroot en biedt deze plaats aan een royale en zeer goed uitgeruste keuken. De apparatuur is van de bekende topmerken zoals Miele en ATAG en Liebherr waarvan de koelkast in 2017 is vernieuwd.
Door de keuze voor lichte en natuurlijke kleuren en materialen, voelt de woning ruim en plezierig aan. Dit huis wordt al snel een thuis als u rustig door de woning heen wandelt.

De ruime opzet wordt op de eerste verdieping nog eens behoorlijk bevestigd. Drie royale slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Uiteraard is ook de badkamer strak, modern, maar sfeervol uitgevoerd.

Op de zolder staat u nog een verrassing te wachten. In 2015 zijn er twee grote dakkappellen geplaatst aan zowel de voor- als achterzijde. Hierdoor is er een enorme zolder ontstaan, die thans dienstdoet als een open werkruimte. Uiteraard zijn hier eenvoudig nog twee slaapkamers te realiseren.

Compromisloos wonen en genieten op een toplocatie? Dan maken wij graag tijd vrij voor een kijkje achter de voordeur. We laten u graag zelf ontdekken waar wij zo enthousiast over zijn.

De aanbevelingen van Succesmakelaars:
- 133 vierkante meter woongenot;
- Tuin op het zuiden;
- Goede afwerking;
- In 2016 buiten geschilderd;
- 4 slaapkamers;
- Ruime zolderverdieping.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

133 m²

Perceeloppervlakte

122 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

60 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruime woning

 

Dichtbij uitvalswegen

 

Dichtbij bos

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's