Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 224.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuk gelegen kluswoning met diepe tuin!

Ben je een beetje handig? Dan is dit een mooie buitenkans om deze woning te veranderen in jouw droomhuis! Zeer eenvoudig afgewerkte, maar erg leuk gelegen hoekwoning in een kindvriendelijke buurt met veel groen en waterpartij aan de achterzijde. De woning is onder andere voorzien van een serre/aanbouw, tuingerichte woonkamer, eenvoudige inbouwkeuken, standaard sanitaire voorzieningen, 2 slaapkamers, mogelijkheid om 2 extra slaapkamers te realiseren en een zonnig gelegen diepe achtertuin met achterom en stenen berging. Woonoppervlakte: ca. 109m2. Inhoud woning: ca. 335m3. Grondoppervlakte: 177m2. Bouwjaar: ca. 1994.

Indeling
Entreehal voorzien van meterkast, voorraadkast, trapopgang en toiletruimte (kleur: licht grijze wandtegels & witte vloertegels) met fonteintje. Ruime, tuingerichte woonkamer voorzien van trapkast en toegangsdeur naar serre/uitbouw met schuifpui. Het onderhoud van de serre/uitbouw is matig tot slecht. Gedeeltelijk open keuken voorzien van verouderde, L-vormige inbouwkeuken (kleur: licht grijze houtstructuur & granitostructuur kunststof aanrechtblad), uitgerust met een koelkast met vriesvak, spoelbak, afzuigkap en 4-pits gaskookplaat. Verder is de begane grond grotendeels voorzien van een licht gemarmerde plavuizenvloer.

1e Verdieping
Overloop. Riante slaapkamer I voorzien van 2 dakvensters. De mogelijkheid bestaat om deze slaapkamer in tweeën te splitsen. Slaapkamer II met dakkapel. Standaard badkamer (kleur: licht grijze wandtegels & witte vloertegels) voorzien van wastafel, 2e toilet, douchecabine en dakraam.

2e Verdieping
Ruime zolderverdieping voorzien van dakraam, wasmachineaansluiting, HR-cv-combiketel (merk: Nefit / type: Ecomline HR Excellent / bouwjaar: ca. 2005), mechanische ventilatie-unit en bergvliering. Verder is deze verdieping hoofdzakelijk voorzien van een lichte houtstructuur laminaatvloer en kan er op deze verdieping een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Tuin
De zonnig gelegen achtertuin (ca. 10,70 meter diep), op het zuidoosten, is voorzien van een zonneterras, beplanting, stenen berging en een achterom. Verder heeft men de beschikking over een zijtuin voorzien van beplanting en een voortuin met bestrating, grind en beplanting.

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 35m2
Serre/uitbouw: ca. 15m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 17m2
Slaapkamer II: ca. 12m2
Badkamer: ca. 3m2

2e Verdieping
Zolderverdieping: ca. 13m2

Tuin
Berging: ca. 6m2

Omgeving
Op een leuke woonlocatie, in de populaire woonwijk Petenbos ligt deze hoekwoning. Op korte afstand van een kleinschalig buurtwinkelcentrum, een aantal (basis)scholen, treinstation Veenendaal-Centrum en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De fraaie ligging en de zeer korte afstand naar de autosnelweg A12/A30 en A15 maakt het prettig om hier te wonen. Tot slot zijn nabij de woning ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen en kinderspeelgelegenheden gelegen.

Kortom, een mooi gelegen, eenvoudig afgewerkte hoekwoning met grote achtertuin!

* De genoemde prijs van € 224.950,00 k.k. betreft een inzetprijs. Dit is het minimale openingsbod om met de verkoper in onderhandeling te kunnen treden.

Aanvaarding: Per direct.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1994

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

335 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

70 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Fijne medebewoners in de straat.

 

Rustige ligging

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's