Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 439.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen met vrij uitzicht over het Maximapark, wie wil dat nou niet? Deze instapklare woning aan de Parkzichtlaan 180 heeft naast dit prachtig uitzicht veel meer te bieden. Dit is een woning die je gezien moet hebben!

In het kort;
Modern en riante woning met ca. 4 eigen parkeerplaatsen onder de carport, gelegen aan de rand van de wijk Het Zand, direct aan het Maximapark. De prachtige ligging van de woning direct aan het park zorgt voor aantrekkelijk wonen in een groene omgeving. De woning beschikt niet alleen over een enorme woonoppervlakte (ca. 160m²) , maar ook over een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Mede dankzij de centrale ligging nabij de snelwegen A2 en A12 is de woning makkelijk bereikbaar. Het voorzieningenniveau is uitstekend: zo vind je er openbaar vervoervoorzieningen (bus en NS-station Utrecht-Terwijde), het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum, scholen, het Antonius Ziekenhuis, kinderdagverblijven en de nodige recreatieve voorzieningen waaronder het Maxima Park met “het lint”(8km aan autovrije zone waar u heerlijk kunt hardlopen) en sportcomplexen.

Indeling in detail;
Begane grond
Vanaf de parkzichtlaan bereikt u de opnieuw (2017) aangelegde voortuin met terras. Bij binnenkomst bereikt u de multifunctionele ruimte die te gebruiken is als kantoor, praktijkruimte, slaapkamer, enzovoorts (op dit moment een gym), hal, modern toilet met vrijhangend closet, inpandige berging voorzien van een wastafel en opstelling voor wasmachine en droger en de trapopgang naar eerste verdieping.
De inpandige berging is zowel vanuit binnen als buitenom te bereiken.

Eerste Verdieping
De leefruimte is op de eerste verdieping gelegen. Hierdoor geniet u optimaal van privacy en rust! Via de vaste trap komt u in de ruime woonkamer, totale lengte van de woonkamer/woonkeuken is circa 15 meter, met een door de open keuken gescheiden eet- en zitgedeelte. Moderne keuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, afzuigschouw, combi-oven, combi-magnetron koel-/vrieskast, quooker en natuurstenen aanrechtblad (alle AEG). De verdieping is voorzien van een kwalitatief goede laminaat vloer en spuitwerk wanden. Door de grote raampartijen en de lichtkoepel in de woonkamer is er een fraaie lichtinval in de woning ontstaan.
Tevens is er aan de voorzijde, aansluitend aan de eetkamer een balkon met gelegenheid om van het heerlijke vrije uitzicht te genieten. Dit balkon is voorzien PVC terrastegels en voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Tweede verdieping:
Overloop, ruime masterbedroom aan de voorzijde met Frans balkon. De grote ramen vanaf de vloer tot aan het plafond zorgen voor een mooi uitzicht en lichtval. Een luxe en complete, volledig betegelde badkamer aan de achterzijde uitgevoerd in wit en antraciet en voorzien van ruime inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel met meubel en tweede vrijhangend toilet.

Derde Verdieping:
Overloop, twee slaapkamers, waarvan de kamer aan de achterzijde is voorzien van een inbouwkast. Ruime berging voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droger. Tevens is het hier mogelijk om op vrij eenvoudige wijze een tweede badkamer te realiseren.

Tuin;
Zonnige voortuin op het zuidwesten gelegen (opnieuw aangelegd in 2017-2018) en balkon op de eerste verdieping.
Aan de achterzijde van de woning is een royale carport geplaatst waar u 3 a 4 auto’s kan parkeren.

Bijzonderheden
- gebouwd in 2009 onder het laatste bouwbesluit;
- woning is gelegen op eigen grond, uniek in Leidsche Rijn;
- politiekeurmerk Veilig Wonen;
- verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- de woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- 3 a 4 eigen parkeerplaats(en) onder de carport achter de woning gelegen;
- een gezellige kindvriendelijke buurt, waar de buren met elkaar contact hebben, o.a. jaarlijks een buurt- BBQ organiseren;
- De carport grenst aan een doodlopende straat, waardoor vele kinderen met elkaar achter spelen;
- In de directe omgeving zijn vele speeltuintjes aanwezig;
- Balkon voorzien van PVC terrastegels (2017) en een elektrisch zonnescherm;
- Laminaatvloeren en plinten in hele huis vervangen in 2016;
- Schilderwerk muren en plafonds (2016);
- Rookmelders allen vervangen in 2017.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens kijken samen met uw NVM aankoopmakelaar

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2009

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

556 m³

Woonoppervlakte

155 m²

Perceeloppervlakte

106 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Voortuin

Tuin oppervlakte

19 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Privacy

 

Veel m2

 

Vrij uitzicht

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's