Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze karakteristieke jaren dertig woning ligt nabij het centrum van het dorp Grijpskerk op loopafstand van alle voorzieningen. Dit goed onderhouden vrijstaande woonhuis ligt op een prachtige locatie zonder directe overburen en met uitzicht op het groen/parkje en aan de achterzijde een royale zonnige besloten tuin op het westen, een heerlijke plek om tot rust te komen en ongestoord te kunnen genieten met veel privacy waardoor een heerlijk ruim en vrij gevoel ontstaat.


Na de aankoop is het huis verder afgemaakt. Door uit te bouwen is er een heerlijke zonnige woonkeuken gecreëerd met openslaande deuren naar de diepe besloten tuin op het westen. In de zomermaanden is het daar heerlijk toeven onder de oude appelboom.

Na 10 jaar op deze mooie plek te hebben mogen wonen is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Dus zijn wij op zoek naar iemand die het stokje van ons wil overnemen en het bijzondere van onze locatie en huis weet te waarderen.

Het dorp Grijpskerk ligt op ca. 20 autominuten van de stad Groningen en heeft een uitstekend voorzieningenniveau, verenigingsleven, peuter- basis- en voortgezetonderwijs. Via trein en bus bestaat er een goede verbinding met de steden Groningen en Leeuwarden. Op slechts 15 minuten ligt het natuurgebied " het Lauwersmeer ". In de directe omgeving zijn uitstekende fiets- wandel- en kanomogelijkheden.

Indeling:

Hal/entree, sfeervolle gezellige L-vormige woonkamer voorzien van een mooie houten vloer en een houtkachel met aansluitend de lichte moderne open woonkeuken die voorzien is van Bosch inbouwapparatuur, een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koelkast. De openslaande deuren geven toegang tot het zonnige terras aan de achterzijde van de woning. De woonkamer samen met de open keuken zijn ca. 58 m². Vanuit de woonkamer/keuken zijn de kelder, bijkeuken en het toilet bereikbaar. De vanuit de keuken bereikbare garage is nu in gebruik als bijkeuken maar kan zonder probleem weer gebruikt worden als garage. Vanuit de garage is een extra slaapkamer bereikbaar van ca. 10 m². Zou je levensbestendig willen wonen dan kan de slaapkamer worden vergroot en een badkamer worden gerealiseerd in de huidige garage.

Verdieping:

Ruime overloop met een royale werk/hobbyplek, nette badkamer voorzien van een toilet, vaste wastafel en een ligbad, twee slaapkamers aan de voorzijde van respectievelijk 17, 9 en 8 m² waarvan 1 met een knusse slaapnis en nog een grote slaapkamer aan de achterzijde van ca. m² met toegang tot het balkon.

Verdieping:

Via een vlizotrap is de ruime zolder bereikbaar.

Bijzonderheden:

• Eind jaren tachtig is de garage vergroot en is er een opbouw op de garage geplaatst
• De garage is voorzien van een smeerkelder
• In 2007 is de keuken uitgebouwd en vernieuwd
• In 2007 is de groepenkast vernieuwd
• In 2017 is een werk/slaapkamer op de begane grond gerealiseerd
• In 2017 is de buitenzijde geschilderd.
• Centrale verwarming met warmwater voorziening Intergas (eigendom bwj. 2007)
• Dubbel glas
• Gedeeltelijk paneeldeuren en glas-in-lood ramen

Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1939

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

445 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

475 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rustig en ruime omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's