Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hallum is het grootste dorp van Ferwerderadiel met zo'n 3.000 inwoners. Het is deels een forenzendorp. Niet alleen nu, maar ook vroeger trok Hallum al veel mensen aan, getuige het vroegere nabijgelegen klooster Mariëngaarde. Hallum voorziet u van alle dagelijkse behoeften: er zijn twee garages, pompstation, postagentschap, pinautomaat, supermarkt, slager, bakker, en chinees in het dorp aanwezig. Voor de kinderen zijn er 2 basisscholen en er is een dierenpark met speeltuin. Ook zijn er voldoende verenigingen en sportaccommodaties in Hallum, te weten een openlucht zwembad, sportvelden, tennisbanen en een multifunctioneel centrum waar zaalsporten uitgeoefend kunnen worden. Het dorp is gelegen aan open vaarwater met een jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Aan dit vaarwater aan de zuidkant van Hallum ligt het nieuwbouwplan "Oer de Feart". Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum. http://www.hallumonline.nl

Deze instapklare twee-onder-een-kap woning aan open vaarwater met open verbinding naar de Dokkumer Ee is slim uitgebouwd door de garage maar liefst 3 meter naar voren uit te bouwen en deze op te delen in een kantoor/slaapkamer aan de voorzijde en een bijkeuken aan de achterzijde. Het kantoor biedt voldoende mogelijkheden om in alle rust van uit huis te werken of om in te richten als praktijkruimte. Bovenop deze uitbouw is een grote kap geplaatst waardoor er twee ruime slaapkamers zijn gerealiseerd.

Indeling
Via de ruime oprit met ruimte voor 2 auto's komt u bij de entree van de woning. In de hal bevinden zich de meterkast met 13 groepen met krachtstroom, de toiletruimte en de toegang tot de woonkamer en het kantoor en/of werkkamer met uitzicht op de oprit. De werkkamer is geïsoleerd en voorzien van een pvc vloer en radiator. In de royale woonkamer is de ruime zithoek aan de voorzijde gesitueerd en het eetgedeelte in de uitbouw aan de achterzijde. Vanuit de uitbouw is de tuin middels een deur te bereiken. De keuken is half open en uitgebreid in de voormalige bijkeuken. De keuken is voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en in de voormalige bijkeuken is een extra aanrechtblad met kastenwand met combi magnetron vriezer en koelkast. De gehele woonkamer, uitbouw en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.

Via de keuken heb je toegang tot de nieuwe bijkeuken met wasmachine opstelling en achterom van de woning.

De trap in de hal leidt naar de eerste verdieping met een ruime ouderslaapkamer met kastenwand aan de voorzijde, een slaapkamer aan de achterzijde, een keurige badkamer met toilet, wastafel en douche en met in de uitbouw op de garage, een ruime overloop met wastafel en toegang tot de derde en vierde slaapkamer. De slaapkamers zijn ruim hebben veel daglichtinval. Via de achterste slaapkamer in de uitbouw heb je via de vlizotrap tot de ruime vliering.

Vanuit de overloop kom je via de vaste gesloten trap op zolder met vijfde slaapkamer en opslagruimte waar de cv-ketel is geplaatst.

In de achtertuin is een mooie overkapping gemaakt om de warme zomeravonden door te brengen.Aan het water is een steiger met de mogelijkheid om je eigen boot aan te meren nadat je een rondje hebt gevaren door de prachtige wateren in Hallum en omgeving. Vanaf de walsbeschoeiing is circa 3 meter eigen water, de steiger ligt hiermee in eigen water. In de tuin staat een vrijstaande schuur met een betonvloer, elektra en dubbele deuren.

Kortom een heerlijke uitgebouwde woning met 5 slaapkamers en een werkkamer welke omgebouwd kan worden tot een zesde slaapkamer.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben 14 jaar met veel plezier op de Deniastate gewoond en met pijn in ons hart zullen we hier weggaan. Maar als ondernemers liggen er weer nieuwe uitdagingen voor ons. Onze kinderen zijn hier opgegroeid en het huis hebben we volledig verbouwt en is nagenoeg helemaal af. Een heerlijk kantoor van waaruit je heerlijk kunt werken of wellicht een praktijk aan huis zou kunnen beginnen. Lekker aan het water, ideaal om FF lekker te vissen, te gaan varen of een frisse duik te nemen. In Hallum zijn alle voorzieningen aanwezig zoals oa. 2 scholen, buiten zwembad, sportvelden, supermarkt, slager, bakker etc. Kortom een heerlijke plek om te wonen en een huis wat af is in een leuke buurt.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2000

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

635 m³

Woonoppervlakte

185 m²

Perceeloppervlakte

322 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zonnige tuin

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Volledig verbouwd, super gezellig buurt, heerlijk aan het water, leuke buurt voor kinderen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's