Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal 3-kamerappartement o.a. met lichte woonkamer, nette keuken, ruim balkon, 2 slaapkamers, moderne badkamer en eigen berging op de begane grond. Het appartement is gelegen op de 2e verdieping van het appartementencomplex “ StedmanStaete". Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is gelegen in de "Generalenbuurt” op korte afstand van Winkelcentrum Woensel XL, ziekenhuis, openbaar vervoer, uitvalswegen en het centrum van Eindhoven.

INDELING:
Centrale entree met intercom, brievenbussen, lift en trappenhuis. Op de begane grond bevindt zich tevens de bij het appartement behorende eigen berging. Bij het appartementencomplex hoort een parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid.

APPARTEMENT (2e verdieping):
Entree/hal met laminaatvloer, stucwerk wanden en garderobe. Kastruimte met opstelling cv-combiketel (bouwjaar 2017, Nefit). Toilet met tegelvloer, betegelde wanden, hangcloset en fonteintje. Moderne badkamer met tegelvloer en betegelde wanden. Voorzien van wastafel in meubel met spiegelkast, douche, designradiator, inbouwspots en wasmachine-aansluiting. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en behang wanden. Slaapkamer 2 met laminaatvloer en behang wanden. Woonkamer met voldoende lichtinval, laminaatvloer, stucwerk wanden en deur naar het balkon. Ruim overdekt balkon bereikbaar vanuit woonkamer. Half open keuken in L-vorm voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en oven en daarnaast voldoende opbergruimte.

ALGEMEEN:
- Royaal 3-kamer appartement met eigen berging en voldoende parkeergelegenheid.
- De woning is gelegen in de "Generalenbuurt” op korte afstand van Winkelcentrum Woensel, openbaar vervoer, uitvalswegen en het Eindhoven centrum.
- Moderne badkamer en toilet (vernieuwd in 2011).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De cv-combiketel is vervangen in 2017 (Nefit).
- De servicekosten bedragen € 138 per maand.
- Woonoppervlakte 69 m².
- Inhoud 211 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1983

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

211 m³

Woonoppervlakte

69 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's