Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Volledig gemoderniseerd, uitstekend afgewerkt 3-kamer appartement op de bovenste (7e) verdieping met een riante woonkamer, 2 flinke slaapkamers, 2 royale balkons en flinke separate berging gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Eindhoven. Het appartement is gelegen aan de rand van de populaire villawijk "De Elzent" nabij alle gewenste voorzieningen zoals: stadspark, schouwburg, winkels, bushalte, restaurants, uitvalswegen, etc. Als u een instapklaar appartement zoekt op een populaire locatie middenin de stad moet u dit beslist zien!

INDELING:

BEGANE GROND & BERGING:
Gezamenlijke entree met intercominstallatie en brievenbussen. Het intercomsysteem is nieuw waarbij het mogelijk is om de deuren via elke ingang te kunnen openen. Alle deuren in gezamenlijke ruimten zijn voorzien van automatische deuren. Ruime gezamenlijke hal met toegang tot het trappenhuis en tot de lift. De liften zijn/worden gerenoveerd en gemoderniseerd. Er is een extra ruime berging aanwezig met meer dan voldoende opbergruimte.

APPARTEMENT (7e verdieping):
Portiek met meterkast naast de voordeur voorzien van 7 groepen. Entree met laminaatvloer, stucwerk wanden en intercom. Berging/wasruimte (gerenoveerd 2018) met tegelvloer, stucwerk wanden en aansluitingen wasapparatuur. Separaat toilet (2010) met hangcloset en fonteintje. Slaapkamer 1 met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 met laminaatvloer, stucwerk wanden, deur naar de badkamer en deur naar het balkon aan de achterzijde. Luxe badkamer (2010) met ligbad voorzien van douchegelegenheid, wastafelmeubel, decorradiator, vloerverwarming, inbouwspots en mechanische afzuiging. Riante woonkamer met een fraai uitzicht over de stad en voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden en deur naar het balkon aan de voorzijde. Open luxe keuken met keukenopstelling (2010) inclusief kookeiland voorzien van inductie kookplaat, oven, afzuigkap, combi oven/magnetron (2016), koelkast, vaatwasser en koffieautomaat.

BALKONS:
Het balkon aan de voorzijde is gelegen op het oosten en voorzien van vlonders en heeft een fraai uitzicht over de binnenstad. Het balkon aan de achterzijde is gelegen op het westen en voorzien van vlonders en heeft een leuk uitzicht over "de Elzent".

ALGEMEEN:
- Volledig gemoderniseerd, uitstekend afgewerkt 3-kamer appartement op de bovenste (7e) verdieping met een riante woonkamer, 2 flinke slaapkamers, 2 royale balkons en flinke separate berging gelegen op loopafstand van het stadscentrum van Eindhoven.
- Het appartement is gelegen aan de rand van de populaire villawijk "De Elzent" nabij alle gewenste voorzieningen zoals: stadspark, schouwburg, winkels, bushalte, restaurants, uitvalswegen, etc.
- In 2010 is het appartement voorzien van een nieuwe keuken, toilet, badkamer, vloeren , stucwerk wanden, etc.
- In 2015 zijn de thermostaat knoppen vervangen.
- In 2016 is de blokverwarming van het gebouw voorzien van een nieuwe ketel.
- Parkeren op het parkeerterrein d.m.v. een parkeervergunning voor slechts € 44,40 per jaar.
- Servicekosten € 191,90 per maand en € 92,= voorschot stookkosten per maand.
- Woonoppervlakte circa 96 m².
- Inhoud 324 m³.
- Als u een instapklaar appartement zoekt op een populaire locatie middenin de stad moet u dit beslist zien!
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Wij hebben heerlijk gewoond op de Bomanshof 71. Het is een fijn en open appartement waar we veel mooie en fijne momenten hebben meegemaakt. Je wandelt in no time de stad in wanneer je rechts gaat en de parken en de natuur in wanneer je links gaat bij de voordeur. Heerlijke diners kunnen maken in de heerlijke keuken, terwijl je altijd contact hebt met je bezoek in de woonkamer. Met twee ovens, waarvan een heel uitgebreid, heb ik meerdere keren een 6 gangen diner kunnen maken voor hele groepen. Omdat ons zoontje nu toch graag buiten gaat spelen, hebben we toch besloten om te gaan kijken naar een huis met ruime tuin. Voor de ruimte hadden we zeker niet weg hoeven gaan en je kunt zelfs met meerdere mensen lekker buiten op het balkon een drankje drinken of een hapje eten. Met een balkon die heerlijk in de zon ligt in de ochtend en het begin van de middag en het andere balkon waar de zon altijd staat in de middag en tot de zon ondergaat is het heerlijk vertoeven, met een vrij uitzicht over Eindhoven en omgeving. Wij hopen dat de volgende bewoners er net zoveel van kunnen genieten en veel mooie herinneringen kunnen maken.”

 

Anoniem aan het woord

“Met oud & nieuw weet je niet waar je moet kijken, mooie uitkijk over het vuurwerk boven Eindhoven”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1974

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

324 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

Veel opbergruimte

 

Energiezuinig

 

Fijne lichtinval

 

Twee ruime, zonnige balkons

 

Dichtbij Parktheater, stadswandelpark en centrum

 

Supermarkten zijn op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's