Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 409.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

ROYAAL, COMFORTABEL EN LUXE WONEN IN HET CENTRUM, DAT KAN IN DEZE VERRASSEND GROTE STADSWONING (GROTER TYPE) MET INPANDIGE GARAGE EN EXTRA PARKEERPLEK IN DE PARKEERGARAGE, MAAR LIEFST 4 WOONLAGEN, VERSCHILLENDE TERRASSEN EN GELEGEN AAN RUSTIG STRAATJE IN HARTJE CENTRUM MET GROEN VOOR DE DEUR. DE SUPERMARKT, WINKELS EN SCHOLEN LIGGEN OP LOOPAFSTAND.

In 2008 is het complex "La Bastide" gebouwd, waarvan deze stadswoning deel uitmaakt. Er zijn in het complex meerdere stadswoningen, appartementen op de hoeken en een prachtige binnentuin. De ligging is uniek midden in het centrum, waarbij deze woning ook nog eens rustig ligt en vrij aan de voorzijde. De inhoud van deze stadswoning is maar liefst 790 m³ en het totale gebruiksoppervlak is 254 m². De woonoppervlakte bedraagt 161 m². De overige inpandige ruimte bedraagt 59 m² (38 m² voor de inpandige garage en 21 m² voor de 3e verdieping met een hoogte boven de 1,5m). De gebouwgebonden buitenruimte is ook nog 34 m² groot (dit betreft het dakterras en het balkon op de 2e verdieping). Daarnaast is er ook nog een eigen tuin op het niveau van de woonkamer en keuken. Via deze tuin is er toegang tot de gezamenlijke binnentuin welke een prachtige toevoeging vormt in dit complex. Deze luxe woning is goed onderhouden, optimaal geïsoleerd en keurig afgewerkt. OM ZO TE BETREKKEN!

Indeling:
Hal met meterkast. Aan de voorzijde van de woning ligt een ruime zitkamer met vide wat een bijzonder speels effect heeft. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin aan de voorzijde. Het hoge plafond met grote raampartijen zorgt voor veel lichtinval. De riante eetkamer met open keuken ligt aan de achterzijde van de woning. Ook hier zijn openslaande deuren naar de achtertuin. Ook hier is de vloer afgewerkt met een mooie tegelvloer. Er is een complete en moderne keukeninrichting geplaatst met koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, 6-pits-gaskookplaat en afzuigkap. De achtertuin is netjes omsloten en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

De drie verdiepingen zijn bereikbaar via een portaal, waar ook een luxe toiletruimte is met wandcloset en fontein. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers (ca. 9 en 14 m²), een kantoor/hobbykamer (ca. 21 m²), een badkamer en een 2e toiletruimte. De kamers zijn allen afgewerkt met een laminaat vloer, 2 kamers zijn voorzien van een vaste kastenwand. De kamer grenzend aan de vide wordt momenteel als thuisbioscoop/chillroom gebruikt maar zou ook een ideale ruimte zijn voor een kantoor. De badkamer is luxe afgewerkt met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en designradiator (tevens voorzien van vloerverwarming).
Op de 2e verdieping is een overloop met trapopgang naar de 3e verdieping, een deur naar het dakterras, 2 slaapkamers (beiden ca. 11 m²) en een bergruimte met opstelling van de cv.-ketel en de witgoedaansluitingen. Eén van de slaapkamers beschikt over een vaste kast en heeft toegang tot een leuk balkon met uitzicht over het plein voor de woning. Aan de achterzijde is een groot dakterras te bereiken van 26 m² groot welke een fraai uitzicht heeft over de binnentuin. Hier is volop ruimte om nog te genieten van de avondzon.
Er is een vaste trap gerealiseerd naar de 3e verdieping. Hier treft u een overloop met volop bergruimte. Ook is er nog een extra kamer welke voor allerlei doeleinden geschikt is. (Door het plaatsen van een dakraam is hier nog een grote extra slaapkamer mogelijk voor de liefhebbers).

In het souterrain is een royale eigen garage. Deze garage is rechtstreeks vanuit de woning bereikbaar en beschikt over een loopdeur en elektrische kanteldeur. De toegang tot de garage is er vanuit de parkeergarage onder de binnentuin. U kunt de auto dus onder de woning parkeren en veilig binnendoor direct naar uw eigen woning. Ook heeft u nog een extra parkeerplek in de parkeergarage tot uw beschikking (ideaal voor gezinnen met meerdere auto's).

De woning maakt onderdeel uit van een VVE, waarvoor maandelijks € 145,= aan servicekosten wordt betaald. Hiervoor wordt periodiek onderhoud gepleegd aan de woning, waaronder bv. het schilderwerk. Ook voor andere onderhoudszaken worden gelden gereserveerd en er wordt bijgedragen in het onderhoud van de binnentuin. Er is ook een gezamenlijke opstalverzekering. Door de VVE wordt u ontlast van het buitenonderhoud, maar bent u er ook van verzekerd dat uw omgeving optimaal onderhouden blijft. Zo blijft het complex een verzorgde uitstraling behouden en kunt u ook echt zorgeloos wonen!

KORTOM EEN BIJZONDERE WONING MET VERRASSEND VEEL RUIMTE EN ALLE GEMAKKEN VAN HET CENTRUM IN DE DIRECTE NABIJHEID.

Vraagprijs € 409.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

790 m³

Woonoppervlakte

181 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zonneterras

Tuin oppervlakte

30 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's