Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 223.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een rustige straat, in de comfortabele woonwijk “de Hoge Akker” gelegen, nette hoekwoning met een tuin voorzien van sierbestrating en stenen berging.

De woonwijk is voorzien van een speelveldje aan de overkant van de straat en op enkele minuten fietsafstand bevindt zich het centrum van Dongen en een basisschool. In de straat is tevens voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 



BOUWKWALITEIT
De gehele begane grondvloer is uitgevoerd met een granieten vloer en voorzien van vloerverwarming. Het dak en de gevels zijn bij de bouw van de woning geïsoleerd. De woning is traditioneel gebouwd en voorzien van dak- en gevelisolatie. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie ten goede komt. In 2012 zijn alle kozijnen geschilderd. Verwarming en warm water wordt voorzien via een hoog-rendement C.V.-ketel (merk Intergas, bouwjaar ca. 2010).

INDELING

Begane grond
Entree
U betreedt deze woning via de hal, waar zich de meterkast, het geheel betegeld toilet met handwasbakje en de trapopgang naar de eerste verdieping bevinden.

Keuken
Aan de voorzijde gelegen open keuken met uitzicht op de straat. De keuken is voorzien van een moderne hoek inbouwkeuken met een granieten aanrechtblad, koelkast, combimagnetron, vaatwasmachine, afzuigkap en gas kookplaat. 

Woonkamer
Een royale, sfeervolle woonkamer van ca. 24 m² voorzien van een zwarte granieten vloer met vloerverwarming. In de woonkamer bevindt zich tevens een voorraadkast onder de trap. Vanuit de woonkamer kunt u middels een loopdeur de achtertuin bereiken. Daarnaast heeft u vanuit de woonkamer een fraai uitzicht op de achtertuin. 


Eerste Verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken en vaste trap naar de tweede verdieping.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad met douchescherm, een wastafel met meubel en een toilet.

Slaapkamer I: ca. 4.34 x 3.06 m.
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer II: ca. 3.69 x 3.06 m.
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. 

Slaapkamer III: ca. 3.36 x 2.00 m.
Deze slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde van de woning. 

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereikbare tweede verdieping, welke is voorzien van een Velux-dakraam. Op deze verdieping kunt u een extra slaapkamer creëren dankzij de ca. 20 m² aan woonoppervlakte. De dakschuinte kunt u gebruiken als extra bergruimte. Op de tweede verdieping zijn ook de aansluitpunten voor de huishoudelijke apparatuur gesitueerd. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via een hoog-rendement C.V.-ketel (Intergas, bouwjaar 2010). 

Tuin:
De achtertuin is voorzien van sierbestrating, een terras en een poort naar het naastgelegen, gemeenschappelijk pad. Achterin de tuin staat tevens een stenen berging (ca. 13 m²) , welke is voorzien van elektra.


Bijzonderheden:
- De woning is geheel voorzien van rolluiken welke deels elektrisch zijn;
- Ca. 20 m² woonoppervlakte op de tweede verdieping;
- Goed onderhouden hoekwoning met fraai aangelegde tuin.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1991

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

88 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's