Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim 2-kamer appartement (voorheen een 3-kamer-appartement) met balkon aan de voor- en achterzijde in een klein complex!

Ideaal gelegen in kindvriendelijke, groene wijk Kadoelen in Amsterdam Noord, op 5 autominuten van de ring A10 en enkele minuten fietsen van het prachtige en waterrijk recreatiegebied 'Het Twiske'. Alle voorzieningen zijn op fiets- of loopafstand te bereiken; winkels, supermarkten, (basis)scholen, openbaar vervoer, veerpont NDSM (gratis, fiets/scooter/voetgangers), Noord/Zuidlijn (planning gereed 2017), winkelcentrum & ziekenhuis BovenIJ, sportverenigingen, maneges en de Twiskespeeltuin aan de overkant van de straat.

Indeling:

Begane grond:
Afgesloten entree met trapopgang. Verder is een achterom met toegang tot de stenen schuur.

Eerste verdieping:
Entree / gang met toegang tot alle vertrekken, Slaapkamer, badkamer, keuken, woonkamer met balkon aan de achterzijde, doordat er 1 slaapkamer bij de woonkamer is betrokken is ook aan de voorzijde van het appartement veel licht en ruimte, ook daar is er toegang tot een balkon

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955
- Woonoppervlakte ca. 63 m2
- Gelegen op EIGEN GROND
- Kleinschalig complex
- Servicekosten € 25,- per maand
- Oplevering in overleg
- CV-ketel wordt geleased 52,50 euro per maand

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren jou en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb met veel plezier in dit huis gewoond. De bushalte is op 5 minuten loop afstand en brengt je in een half uur naar Amsterdam Centraal, Sloterdijk of Zaandam. Ook is het 20 minuten op de fiets naar de pont die ook diverese bestemmingen gaat. Het huis ligt heel centraal voor alles. Loop afstand naar de winkels. In de zomer lekker op de fiets naar het Twiske waar je kunt zwemmen, duiken en van de natuur kan genieten.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1955

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

216 m³

Woonoppervlakte

63 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Twiske is op fiets afstand. Waar je heerlijk kan relaxen.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's