Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kamperfoeliezoom 5 Leiderdorp

Op gunstige locatie centraal in Leiderdorp gelegen goed onderhouden (6 kamer) eengezinswoning met voor - en enorme diepe gunstig op de zon gelegen achtertuin (zuid/westen/circa 19 m diep). Aan de voorzijde is een aangebouwd kantoor-/- hobbyruimte. Parkeerplaats in eigen voortuin. In de achtertuin is een houten berging (chalet). Een absolute buitenkans voor mensen met groene vingers of die van het buitenleven houden. Veel privacy want u heeft immers geen achterburen.

De woning is goed onderhouden, vrijwel alle kozijnen zijn vervangen voor kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++ glas). Aan de voor- en achterzijde staan kunststof dakkapellen.

De woning is centraal gelegen nabij diverse basisscholen (o.a. Elckerlyc Internationale basisschool om de hoek), Alrijne Ziekenhuis, winkelcentrum De Winkelhof en sportfaciliteiten. Handig gelegen nabij uitvalswegen o.a. Rijksweg A4 en N11. In de omgeving is voldoende openbaar vervoer. Het centrum van Leiden is een 20 minuten fietsen.

Indeling:
Entree, hal, meterkast en toilet met fontein. Verwarmde studeer/werkruimte (voorheen berging). Ruime en lichte woonkamer (circa 30 m2) met moderne kunststof schuifpui naar achtertuin, trapkast, moderne laminaat vloer. Open keuken aan de voorzijde v.v. diverse apparatuur o.a. vaatwasser, oven, kookplaat en koelkast.

1e etage:
Overloop, 3 slaapkamers (afmetingen circa 4.17 x 3.00, 4.17 x 2.25 en 3.20 x 2.71 m) v.v. vinyl vloeren. De ouderslaapkamer heeft een vaste kastenwand. Badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet. De badkamer is uit te breiden.

2de etage:
Voorzolder met wasruimte (WMA) en berging. 2 slaapkamers (Afmetingen circa 3.25 x 3.19 en 3.23 x 3.15 m) beide v.v. dakkapel (in voor- en achter dakvlak) v.v. vinyl vloeren en knieschot bergingen.

Algemeen:
ATAG CV HR combiketel bouwjaar 2011
Energielabel C
Eigen grond 186 m2 eigen grond.
Woonoppervlakte circa 125 m2. Inclusief kantoor/hobbyruimte, voorheen berging.
Inhoud: circa 427 m3.
Stenen berging aan de voorzijde, momenteel in gebruik als studeer/werkkamer (verwarmd en voorzien van een dakvenster) en houten berging in achtertuin.
Bouwjaar circa 1978.
Oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij zochten een huis met een ruime/ vrije achtertuin, die hebben we hier zeker gevonden. De straten rondom het huis zijn rustig en alleen voor bestemmingsverkeer, hierdoor is het voor de kinderen veiliger buiten spelen. De ijscoman komt in de zomermaanden 2 keer per week door de straat rijden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

427 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

186 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

181 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kinderrijke buurt

 

Unieke tuin

 

Hulpvaardige buren

 

Voorzieningen (scholen, ziekenhuis, winkelhof) op steenworp afstand

 

Mooi uitzicht vanaf de bank

 

Elckerlyc Montesorrischool/ internationale school dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's