Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een UITGEBOUWDE, UITSTEKEND GELEGEN en GOED ONDERHOUDEN EENGEZINSWONING met voortuin met stenen berging en VRIJ GELEGEN ACHTERTUIN?

Kom dan eens kijken bij deze woning aan ZEBRASPOOR 569 in MAARSSEN!

De woning ligt aan een rustig woonerf en beschikt onder meer over een voortuin met aangebouwde stenen berging, verzorgde keuken met inbouwapparatuur, moderne badkamer -en toiletruimte, twee ruime slaapkamers, grote open bergzolder en vrij gelegen en fraai aangelegde achtertuin met sierbestrating, houten berging met veranda en elektrische zonwering.

Kortom, een prima woning op een fijne plek met alle voorzieningen zoals winkelcentrum Bisonspoor, NS- en busstation en uitvalswegen in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, granolwanden, paneeldeuren, meterkast, modern afgewerkte en geheel betegelde toiletruimte met hangend closet en fonteintje en trapopgang naar de 1e verdieping.

De tuingerichte woonkamer is 2,5 meter uitgebouwd en daarom zéér ruim van afmeting en is voorzien van een laminaatvloer, spachtelputzwanden, kunststof schuifpui, designradiatoren en een praktische trapkast.

De open eetkeuken is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een groot U-vormig keukenblok met een koel-/vriescombinatie, RVS - gasfornuis (6-pits) en oven, RVS - afzuigkap, vaatwasser, magnetron, kunststof kozijn en veel kast - en werkruimte.

1e Verdieping:
Overloop met marmoleum, granolwanden en vlizotrap naar de bergzolder.

De 1e verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers. Aan de achterzijde is een zéér ruime slaapkamer gesitueerd (voorheen twee kamers) die is voorzien van vloerbedekking, glad gestucte wanden, geschuurd plafond, dakkapel met kunststof kozijn, inbouwkasten en bergruimte achter de knieschotten. Aan de voorzijde is de tweede ruime slaapkamer gesitueerd. Deze slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, behang, wasmachine - en droger aansluiting en kunststof kozijn.

De modern uitgevoerde badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, hangend closet, designradiator en kunststof kozijn.

2e Verdieping:
Via vlizotrap bereikbare grote bergzolder met stahoogte, Velux-dakraam, bergruimte en CV - opstelling. De bergzolder is door het plaatsen van een vaste trap om te bouwen tot volwaardige verdieping voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer.

Tuin:
De voortuin is voorzien van sierbestrating en een stenen berging.
De ruime en vrij gelegen achtertuin is fraai met sierbestrating aangelegd en is voorzien van een houten schuur met veranda, elektra, buitenkraan en elektrische zonwering.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1981;
- De woning is uitgevoerd met kunststof kozijnen;
- De keuken is voorzien van een groot U-vormig keukenblok;
- De badkamer -en toiletruimte zijn modern afgewerkt;
- De voordeur is voorzien van een driepuntssluiting;
- Vaillant HR-combiketel van 1999;
- Vrij gelegen achtertuin op het noordoosten met houten schuur en veranda;
- De bergzolder is door het plaatsen van een vaste trap om te bouwen tot volwaardige verdieping voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen;
- Kindvriendelijke woonomgeving.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

403 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's