Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Een huis met typerende jaren 30 uitstraling én een NIEUWE FUNDERING!

Een woonkamer optimaal benut om te leven, de keuken is in de aanbouw geplaatst en dit scheelt behoorlijk veel ruimte beneden. In de aanbouw is ook de badkamer (2001) te vinden, voorzien van douchehoek, toilet en wasmachine-aansluiting. Het kozijn aan de achterzijde is vernieuwd (2018).

Boven vind je 2 royale slaapkamers, waarvan 1 met vaste kasten. De CV-installatie bevindt zich op zolder, die is met een vaste trap te bereiken. Momenteel wordt de ruimte gebruikt als bergzolder, maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden.

De achtertuin ligt op het westen, voorzien van chaletberging en een achterom.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast. Doorzonwoonkamer met erker en open spiltrap. Halfopen keuken in de aanbouw voorzien van inbouwapparatuur, toegang tot de badkamer en deur naar de achtertuin. In de achtertuin op het westen staat een vrijstaande houten schuur.
Eerste verdieping: overloop, royale slaapkamer aan de achterzijde (over de volle breedte van de woning), voorslaapkamer met vaste kasten en vaste trap naar de 2e verdieping.
Tweede verdieping: zolder met CV-opstelling, stahoogte in het midden en met mogelijkheid van opbouw.

De Oud Heinstraat ligt in het ‘oude’ gedeelte van Rooswijk. Deze Zaandijkse wijk werd vanaf begin vorige eeuw aan de westkant van het spoor gebouwd om ruimte te bieden aan de arbeiders, die vanwege de rijke voedingsmiddelenindustrie vanuit het hele land naar de Zaanstreek kwamen. De ruimtelijke opzet, met veel bomen en sloten, herinneren aan de ruimte die er toen volop voorhanden was. Later is een complete woonwijk gebouwd, met een uitgebreid ingericht winkelcentrum en overige voorzieningen, zoals scholen, speelplekken en sportvelden. Over cultuur en historie hoeven we waarschijnlijk niets te zeggen: de Zaanse Schans, met omliggende musea en erfgoed, is over de hele wereld bekend.
Ook is de wijk aangesloten op het Rijkswegennet en het openbaar vervoer. Het NS station Zaandijk Zaanse Schans ligt op loopafstand.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 77 m2;
- inhoud 257 m3;
- perceelgrootte 105 m2 eigen grond;
- fundering woning vernieuwd in 2011;
- CV-ketel, merk Nefit, bouwjaar 2005;
- aanvaarding in overleg, kan snel.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1932

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

77 m²

Perceeloppervlakte

105 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

27 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's