Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 685.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op 5 minuten rijden van het centrum van Brummen treft u deze ruime, rietgedekte charmante boerderij voorzien van een riante tuin, weilanden en groot atelier. De woonlocatie is ideaal! Woonboerderij met atelier/werkplaats midden in het groen een unieke combinatie! Kunst, cultuur, werk, recreatie het object geeft u de gelegenheid en u geeft de invulling. Het duurde ook 48 jaar dat dit nu weer te koop is en u er uw huis van zou kunnen maken!

De omgeving zorgt voor veel rust midden in de natura 2000 zone, landgoed "Het Leusveld" , maar tegelijkertijd bevinden voorzieningen zich op korte afstand. De boerderij is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer, leefkeuken, vier slaapkamers, een kantoor en een badkamer. De zolder biedt voor nu voldoende bergruimte maar kan na verbouw worden ingezet als extra woonruimte. Daarnaast beschikt de woning over een schuur/werkplaats atelier en diverse paardenstallen. Vanuit uw woonkamer zicht op passerende reeën, vossen en ander wild, lage nevel over de weilanden verrast u indrukwekkend op momenten in het seizoen.

De verkoper vertelt:
“Bedrijf opgebouwd vanaf 1970 bronsgieterij. De kinderen hebben daar met veel plezier gewoond en opgegroeid. Het was een echte familie boerderij. Werken en wonen kwamen hier samen. Het uitzicht hier is fantastisch, zowel voor de boerderij als achter. Met uitzicht op het leusveld. De woonboerderij ligt tussen de weilanden.” De woning behoort tot de oudste boerderijen in de omgeving en had des tijds met de aankoop nog een open vuur haard.

Indeling
De voorzijde van de boerderij beschikt over een groene tuin en een enorme oprit.
Een poort biedt toegang tot de binnenplaats waar de entree van de woning zich bevindt.

U komt binnen in de woonkeuken. De keuken beschikt over een U-vormig keukenblok met diverse kasten in een lichte tint en een natuurstenen aanrechtblad met spoelbak. Daarnaast is de keuken voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap, een combimagnetron en een koelkast. Naast de keuken is er ruimte aanwezig voor een eventuele eethoek.

De sfeervolle woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer en een schouw met open haard. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de hal en middels een vaste trap tot de zolder.

De badkamer is volledig betegeld en opgesplitst in twee delen. Voorzien van een wastafel, inloopdouche, toilet en witgoedaansluitingen.

De woning is op de begane grond voorzien van maar liefst vier slaapkamers en een kantoor/werkruimte welke ook een schouw partij heeft.

Exterieur
Middels een bestraat terras betreedt u de riante achtertuin met groene weilanden.
De tuin is voorzien van een prachtig uitzicht over de natuur. Naastgelegen atelier werkplaats is in gebruik als kunst gieterij en heeft een prachtige industriële uitvoering. Zeer interessant om voor werk of hobby te gebruiken.

De aanwezigheid van paardenstallen in combinatie met de wei maakt het een aantrekkelijke plek voor paardenliefhebbers. Uit rijden, wandelen of fietsen direct de paden van de landgoederen in. We nodigen u van harte uit.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Woonboerderij

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1900

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

844 m³

Woonoppervlakte

215 m²

Perceeloppervlakte

4705 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's