Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit ruime 4-kamer appartement van 102 m2 is gelegen op de tweede verdieping van het in 2006 gerealiseerde complex ‘Geuzenhof’. Dit prachtige complex is voorzien van een drietal liften en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Indeling:
Je komt binnen in de ruime hal van waaruit je toegang hebt tot de drie slaapkamers, het separate toilet, de badkamer met douche en wastafel, de interne berging en de ruime woonkamer met de open keuken. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het op het noordwesten gesitueerde balkon. Het geheel wordt compleet gemaakt door een berging in de onderbouw.

Ligging:
Het appartement is gelegen aan het vernieuwde Lambertus Zijlplein met zijn diverse winkels en sociale voorzieningen. Voor de deur vindt je openbaar vervoermogelijkheden (diverse busverbindingen en tramlijn 13) en in de nabijheid van het complex diverse uitvalswegen (o.a. Haarlemmerweg, A9 en A10).

Erfpacht:
De woning is gelegen op grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De huidige eigenaar heeft de canon (de jaarlijkse huur voor deze grond) afgekocht tot en met 16 mei 2054. Deze erfpacht is voortdurend en hierop zijn de Algemene bepalingen van 2000 van toepassing.

Bijzonderheden:
-Bouwjaar 2006
-Woonoppervlak: 102 m2
-Appartementsrecht
-Erfpachtcanon is afgekocht tot 16-05-2054
-Servicekosten bedragen € 138,-- p.m.
-Oplevering in overleg.

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren je bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of jouw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben met plezier hier gewoond de afgelopen 11 jaar maar doormijn pensionering wil ik wat kleiner gaan wonen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

285 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Winkels in nabijheid

 

Goede ov verbinding

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's