Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 599.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een ruime vrijstaande woning middenin het dorpscentrum van Landsmeer? Dan is dit je kans!

De woning is gelegen op 420 m2 EIGEN GROND en heeft dus alle voordelen van het "vrije wonen". De woning is gemoderniseerd en voorzien van alle gemakken! Daarnaast is de vrijstaande stenen schuur op de vliering voorzien van een aparte woonruimte. De centrale ligging is perfect gelegen t.o.v. het winkelcentrum en alle andere faciliteiten die het mooie Landsmeer rijk is.

Indeling:

Begane grond
Bij aankomst kun je op eigen oprit meerdere auto's parkeren. De voorgevel is volledig opgeknapt, geschilderd en gereinigd!

Via het entree kom je in de hal welke toegang geeft tot meerdere vertrekken. In de hal is er een toilet aanwezig en een bijkeuken met wasmachine- en droger aansluiting. Tevens is dit een ideale ruimte voor opbergspullen en de plek waar je, je jassen en schoenen kunt opbergen bij binnenkomst. Via de hal kom je in de zeer ruime en luxe woonkeuken terecht. De zeer moderne leefkeuken heeft een strakke uitstraling en is voorzien van een mooi keukenblad, 5-pits gasfornuis met afzuigkap en oven en een eiland met spoelbak en veel bergruimte. Tevens beschikt de keuken over een separate Amerikaanse koelkast (incl. vriezer). Aan de voorzijde is de eettafel gesitueerd waar je vanuit de woonkeuken heerlijk kunt dineren tot in de late uurtjes.

Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer welke vier meter is uitgebouwd en daardoor zeer ruim is te noemen! Tevens is de garage opgeofferd waardoor er nog meer ruimte is gecreëerd. De gehele begane grond is voorzien van een zeer moderne gietvloer met vloerverwarming. De gestuucte en geschilderde wanden geven nog een extra luxe uitstraling! Door de drie grote raampartijen is de gehele kamer voorzien van veel daglicht! Door de grootte van de woonkamer is deze ook op verschillende mogelijkheden in te delen. Via de openslaande deuren is er toegang tot de tuin.

Tuin
De tuin is zeer ruim en gelegen op het zuidoosten! Door de enorme grootte kan je alsnog de gehele dag genieten van de zon! De tuin is bijna 20 meter diep vanaf de achtergevel en heeft een breedte van bijna 12 meter. Ook is de tuin via de zijkant te betreden waar nog een overkapping zit voor o.a. fietsen of motoren.

Tuinhuis
Aan de achterkant van de tuin is een separate stenen tuinhuis gebouwd welke voorzien is van een schuur op de begane grond en woonruimte op de eerste verdieping. Het tuinhuis is voorzien van water, elektra en een eigen CV-installatie van AWB (2014). Op de begane grond is er toegang tot een opbergruimte/schuur. Via een aparte trap vanaf de buitenkant is er toegang tot de eerste verdieping van het tuinhuis. Deze verdieping is voorzien van een ruime slaapruimte, een zithoek, grote dakkapel met kunststof kozijnen, een wasmeubel en een apart toilet. Dit is een ideaal gastenverblijf of geschikt voor oudere kinderen. Tevens biedt het zich de mogelijkheid om er nog een tuinhuis naast te plaatsen welke al onder heit is en voorzien is van alle aansluitingen.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal kom je op de overloop van de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot meerdere vertrekken. De badkamer is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een bad, wasmeubel en toilet. Tevens beschikt deze verdieping over twee ruime slaapkamers aan zowel de voor- als achterzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de grootste slaapkamer met inbouwkasten. Aan de voorzijde is de andere slaapkamer gesitueerd.

Zolder
Via een vaste trap is er een vierde slaapkamer gesitueerd. Tevens beschikt deze over een dakraam en inloopkast. De CV-installatie is ook op zolder gevestigd.

Bijzonderheden:
- 420 m2 EIGEN GROND!
- Woonoppervlakte 117 m2 (excl. tuinhuis van ca. 36 m2)
- Vrijstaande woning met eigen oprit!
- In het centrum van Landsmeer!
- Verbindingen voor het openbaar vervoer met Amsterdam en Purmerend op loopafstand
- Enkele minuten van 't Twiske vandaan!
- Leuke eetgelegenheden om de hoek!
- Winkelcentrum op loopafstand
- Gemoderniseerde woning met zeer luxe keuken!
- Buitengevel onlangs gereinigd en geschilderd
- Oplevering in overleg

Wij staan niet in voor de volledigheid, juistheid en datering van de op deze website gebruikte gegevens en adviseren u bij interesse in een van de woningen met ons contact op te nemen dan of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons ( met zorg ) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper ( en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1934

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

383 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

420 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

420 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rust, gezelligheid en de natuur om de hoek

 

In het centrum van Landsmeer

 

Voldoende uitbreidings mogelijkheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's