Maak een afspraak
Stel je vraag via WhatsApp

Ervaar het gemak van alles onder 1 dak!

Makelaardij, hypotheken en verzekeringen hebben alles met elkaar te maken. Fijn als je voor elk advies gewoon bij één aanspreekpunt terecht kunt. Een team dat de tijd voor je neemt en waarbij je niet alles zelf online hoeft te regelen. Zo’n team zijn we bij melior. Wat tegenwoordig met een mooi woord ‘ontzorgen’ heet, doen we al sinds onze start in 1999. Betrokken, actief en creatief.

Bij het verkopen van een woning, het adviseren van een hypotheek of het samenstellen van een verzekeringspakket hoort een professionele, zakelijke en onafhankelijke blik. Wij beseffen echter heel goed dat dergelijke stappen spannend zijn en emotie met zich meebrengen. We vinden het belangrijk om je ook op dat punt goed te ondersteunen. Op tijd een bericht over de stand van zaken, een peptalk als de verkoop minder snel verloopt en vooral een luisterend oor. Wij adviseren met gevoel!

Meer over ons

😀 Elke dag met een glimlach

Het team van melior staat voor je klaar!

Bij melior hebben we alles onder 1 dak, waardoor snel handelen mogelijk is.

melior als makelaar

Ben je op zoek naar een betrokken makelaar die je op meerdere fronten kan helpen? Kom je uit de omgeving Westland, Maassluis, Midden-Delfland of Hoek van Holland? Bij melior helpen wij je graag verder.

5+ woningen verkocht
Recent verkocht

Meer over de makelaardij

Je hypotheek bij melior

Wil je een hypotheek afsluiten maar weet je niet precies hoe dit moet? Voor een hypotheek kun je altijd terecht bij melior. Om een hypotheek af te sluiten bij ons, hoef je niet per se in de omgeving van het Westland of Maassluis te wonen.

Ik wil verzekeren bij melior

De verzekeringsadviseur van melior is hét aanspreekpunt voor al je particuliere en zakelijke verzekeringen. Of het nu over je brommer, woonhuis, ziektekosten, of arbeidsongeschiktheidsverzekering gaat, je kunt voor alle verzekeringen bij ons terecht. Door samenwerkingsverbanden met zo’n 40 verzekeraars kunnen wij ook je lopende verzekeringen voor je in beheer nemen.

Financiering nodig voor de
nieuwbouwprojecten in ‘s-Gravenzande of De Lier?

In ‘s-Gravenzande en De Lier is de verkoop van meerdere nieuwbouwprojecten gestart. Om een goed beeld te krijgen van de financiële mogelijkheden en de maandlasten, kunnen onze hypotheekadviseurs vrijblijvend een berekening maken.

Daarbij houden wij rekening met eventuele verkoop van je huidige woning, dubbele woonlasten, bouwdepot en de betaalbaarheid nu en in de toekomst.

Voor de nieuwbouwprojecten in ‘s-Gravenzande en De Lier kan je uiteraard ook je hypotheek bij ons afsluiten. Een goed advies vinden wij belangrijk, daarnaast kan je voor veel meer zaken bij ons terecht. Wanneer de sleuteloverdracht in zicht komt, kan onze verzekeringsadviseur voor je aan de slag.

Als je nu een koopwoning in de omgeving van het Westland, Maassluis, Midden-Delfland of Hoek van Holland hebt, kunnen wij ook de huidige woning verkopen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Ook via Whatsapp.

Het nieuwste aanbod van melior!

Verhoevenstraat 7
Wateringen
Vraagprijs € 510.000 k.k.
Woonopp.
125 m²
Perceelopp.
198 m²
Aantal kamers
5 kamers

Vanwege de behoorlijke interesse in de woning hebben we geen mogelijkheid meer om bezichtigingsafspraken in te plannen. We hanteren voor nu een reservelijst en indien er een afspraak afgezegd wordt…

De Heeren van 's-Gravensande 34
's-Gravenzande
Vraagprijs € 479.000 k.k.
Woonopp.
94 m²
Perceelopp.
388 m²
Aantal kamers
5 kamers

Perfect verbouwde duinvilla op loopafstand van het strand, gelegen op vakantiepark “Duynparc de Heeren van ‘s-Gravensande”. Gelijkvloers wonen is hier mogelijk, want in de aanbouw tref je een slaapkamer v.v….

Gerbera 1
De Lier
Vraagprijs € 420.000 k.k.
Woonopp.
118 m²
Perceelopp.
123 m²
Aantal kamers
5 kamers

Deze slim verbouwde hoekwoning is een unieke kans voor iedereen die zonder veel gedoe wil verhuizen! Met spouwmuurisolatie uit 2023 en een volledige verbouwing in 2017, kun je met een…

Je woning verkopen met melior?

melior is een makelaar die de beste aanpak heeft voor de verkoop van je woning. Wij zijn een groot voorstander van een persoonlijke benadering bij het gehele verkooptraject.

De Lier
‘s-Gravenzande

Maak een afspraak
met melior

Neem contact met ons op en
wij helpen je graag verder.

Contact

De beoordelingen van melior