Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Vooroorlogse tussenwoning op royaal perceel, geheel naar eigen smaak in te richten. Deze eengezinswoning beschikt nog over diverse authentieke elementen zoals paneeldeuren en terrazzovloer. U dient rekening te houden met moderniseringskosten. Gelegen op een gewilde locatie in Strijp in de wijk ‘t Ven, nabij het St Trudoplein, Strijp S en alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met tapijt (waaronder originele terrazzovloer), meterkast (2 groepen). Toilet met gedeeltelijk betegelde wanden, closet en fonteintje. Garderobe en handige trapkast. Keuken in aanbouw voorzien van tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. Toegangsdeur naar achtertuin. Geiser ten behoeve van warm water en wasmachine-aansluiting. Keukenblok in rechte opstelling met opbergruimte. Gezellige woonkamer (doorzon woonkamer)met tapijtvloer en gashaard.

1E VERDIEPING:
Overloop met tapijtvloer. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer en wastafel. Slaapkamer aan achterzijde met tapijtvloer. Badkamer met betegelde wanden, wastafel, douche en toilet.

2E VERDIEPING:
Voorzolder met tapijtvloer, geiser en dakraam. Diverse bergruimtes. Slaapkamer 3 met tapijtvloer en dakkapel aan achterzijde.

TUIN & BERGING:
Voortuin met beplanting en bestrating. Geheel omheinde achtertuin met achterom, bestrating, buitenkraantje en borders. Vrijstaande stenen berging met elektra.

ALGEMEEN:

- Vooroorlogse tussenwoning op royaal perceel, geheel naar eigen smaak in te richten. U dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Gelegen op een gewilde locatie in Strijp, nabij het St Trudoplein, Strijp S en alle gewenste voorzieningen zoals winkels, scholen en uitvalswegen.
- Voorzien van diverse authentieke elementen zoals paneeldeuren en terrazzovloer.
- Verwarming geschiedt door middel van gaskachels. Warmwater door middel van 2 gasgeisers.
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
- 2003 dak aanbouw keuken vernieuwd.
- Woonoppervlakte: 108 m².
- Perceeloppervlakte: 135 m².
- Inhoud: 386 m³.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1938

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

386 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Energie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

65 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's