Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hele fraaie en riante tussenwoning met 5 slaapkamers, keurig afgewerkt en o.a. voorzien van een moderne keuken en 16 meter diepe achtertuin met berging. Het perceel heeft een oppervlakte van 193 m². De woning is gunstig gelegen in Waalre dichtbij de dagelijkse voorzieningen zoals; scholen, natuurgebied, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met laminaatvloer en stucwerk wanden, meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Toilet, gedeeltelijk betegeld met hangcloset en fonteintje. Lichte woonkamer met laminaatvloer, stucwerk wanden, trap naar eerste verdieping, open haard en openslaande tuindeuren (2005). Moderne open keuken (2016) in rechte opstelling voorzien van spoelbak, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron/oven en opbergruimte.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden, opbergkast. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en 3 inbouwkasten. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer in 2018 gerenoveerd met tegelvloer en betegelde wanden. Ingericht met ligbad, wastafel in meubel, toilet en designradiator.

2e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer. Slaapkamer 4 met laminaatvloer, stucwerk wanden, wastafel en wasmachine-aansluiting. Bergruimte, dakraam en opstelling cv-combiketel (Nefit, bouwjaar 2018). Slaapkamer 5 met laminaatvloer, stucwerk wanden en kastenwand.

TUIN EN BERGING:
Voortuin met vaste beplanting. Keurig aangelegde, diepe achtertuin met terras, borders, gazon, buitenkraantje en achterom. Houten berging voorzien van elektra achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Hele fraaie en riante tussenwoning, keurig afgewerkt en o.a. voorzien van moderne keuken, 5 slaapkamers en 16 meter diepe achtertuin met houten berging.
- De woning is gunstig gelegen in Waalre dichtbij de dagelijkse voorzieningen, scholen, natuurgebied, uitvalswegen, etc.
- In 2016 is de woning gemoderniseerd; nieuwe keuken, zolder gemoderniseerd/gestuct en de vloeren zijn vernieuwd.
- In 2018 is de badkamer gerenoveerd en de cv-combiketel vervangen.
- Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Woonoppervlakte: 131 m².
- Inhoud: 448 m³.
- Perceeloppervlakte 193 m².
- Bouwjaar 1968.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben altijd heerlijk gewoond op Burg. Mollaan 19. Echter hebben we dit fijne huis destijds niet samen gekozen, maar is het een 'erfenis' vanuit een echtscheiding. Om die reden hebben we altijd onze ogen open gehouden op zoek naar een 'stekkie' wat we samen uitgekozen hebben. Die hebben we nu gevonden! Vandaar dat het huis in de verkoop is gegaan. Dus niet om het huis of zijn omgeving, maar puur om een gevoelsmatige reden...”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1968

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

448 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

193 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

108 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Ruim, licht huis

 

Dichtbij bossen, heide, maar ook snelweg en eindhoven centrum

 

Verschillende faciliteiten in de buurt; winkels, scholen, speeltuinen etc

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's