Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 265.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Verzorgde, en aan de woonwensen aangepaste eengezinswoning met 5 slaapkamers en prima zonligging!”

Op een rustige, bijna wat onopvallende plek staat deze keurig verzorgde, nagenoeg geheel aan de hedendaagse woonwensen aangepaste eengezins(tussen)woning. De woning is gelegen met een ruime aangebouwde stenen berging aan de voorzijde en (achter)tuinligging op het zuid-westen.

De woning is in de afgelopen jaren door de huidige eigenaar opgeknapt en strak gemaakt. U kunt hierbij denken aan: het plaatsen van 2 dakkapellen (2011), waarvan aan de achterzijde over de volle breedte, moderniseren van de badkamer (2008) met o.a. ligbad en aparte douchecabine, het plaatsen van een nieuwe keuken (2013) met ingebouwde apparatuur, het vernieuwen van de toilet (2018), etc.

In de wijk Broekvelden zijn op korte afstand van de woning voorzieningen van o.m. winkelcentrum, scholen, en diverse accommodaties voor binnen- en buitensport. Verder kent Bodegraven een uitgebreid voorzieningenniveau. Dankzij de aanwezigheid van een NS-station en de snelwegen A-12 en N-11 zijn zowel per spoor als met de auto snel te bereiken. Daarbij bevinden zich een tweetal natuurgebieden de Reeuwijkse Plassen en de Nieuwkoopse Plassen op fietsafstand.

Graag geven wij u alvast een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree in hal, met nieuwe vloertegels, meterkast (uitgebreid, met 8 groepen en aardlekschakelaar), modern, luxe toilet met wandcloset en fontein, aan voorzijde van de woning geplaatste, in L-vorm opgestelde moderne en luxe keuken o.a. met 4 pits gasfornuis, afzuigkap, electrische oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en afgewerkt met composief blad, en ruime en lichte tuingerichte woonkamer met schuifpui naar zonnige op het zuid-westen gesitueerde achtertuin.

1e Verdieping:
Een open trap vanuit de woonkamer leidt tot de overloop, voorzien van laminaat, een tweetal slaapkamers aan de achterzijde (thans 1 hele grote hoofdslaapkamer met vaste (schuif)kastenwand, een in L-vorm uitgevoerde 3e slaapkamer aan de voorzijde (eveneens) voorzien van een (schuif)kastenwand, en de in 2008 gemoderniseerde badkamer, ingericht met ruim ligbad, aparte douchecabine, wastafelmeubel, 2e toilet en handdoekradiator.
Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en dubbel glas.

2e verdieping:
De zolderverdieping is in 2011 geheel opnieuw ingedeeld, en aan beide zijden voorzien van een dakkapel. Deze verdieping is als volgt ingedeeld: voorzolder, slaapkamer aan achterzijde met dakkapel over de volle breedte, was-/stookruimte met aansluitingen voor wasapparatuur en opstelplaats cv-ketel (bouwjaar 2002), en aan de voorzijde 5e slaapkamer met dakkapel, en zowel voor- als achterzijde diverse opbergruimten in de knieschotten van de schuine kap.

Tuin:
Via de schuifpui in de woonkamer bereikt u de achtertuin. Deze is zeer gunstig gesitueerd, zowel qua zonligging, nl. op het zuid-westen, maar ook door de vrije ligging tussen de achtergelegen woonblokken. U kunt tot in de late uurtjes volop van de zon genieten. In de tuin is een ruime houten berging/chalet geplaatst, waardoor er ruimte is om bijv. tuinmeubilair op te slaan, maar misschien ook wel om te ‘chillen’ en/of (voor kinderen) om in te spelen als het weer wat minder is.
Aan de voorzijde is de stenen berging aangebouwd en deze biedt ruimte voor het opstellen van fietsen en andere materialen.

Bijzonderheden:
* Aan hedendaagse woonwensen aangepast woonhuis met tuingerichte living van ca. 39 m2;
* Recent is het onderhoud aan de buitenzijde gedaan;
* Gehele woning is voorzien van dubbel glas;
* Perceeloppervlakte 130 m² eigen grond;
* Inhoud ca. 424 m³, Woonoppervlakte ca. 120 m², Bouwjaar ca. 1979;
* Oplevering in overleg.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

424 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

70 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Energiezuinig

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Veel opbergruimte

 

Vrij uitzicht

 

Groene omgeving

 

Dichtbij scholen

 

Goed onderhouden

 

Luxe keuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's