Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement is gelegen op de 3e verdieping van het appartementengebouw De Wijde Blik.

Bij binnenkomst bereik je de lange hal met aan de voorzijde de keuken met hoekopstelling, inbouwapparatuur en geiser (2010), slaapkamer aan de voorzijde, badkamer met douchehoek, wastafelmeubel en wasmachine-opstelling. Meterkast en toilet. Tweede slaapkamer aan de voorzijde en aan de achterzijde de woonkamer en de 3e slaapkamer met toegang tot het balkon. Ook gemakkelijk bij de woonkamer te betrekken.

Het complex is de afgelopen jaren gerenoveerd en v.v. een nieuwe liftinstallatie, nieuwe ketel, de galerijen zijn opgeknapt, de gevels gereinigd en geïmpregneerd en het schilderwerk aan de buitenzijde is gedaan.

De wijk Kogerveld is een ruim opgezette, groene woonwijk. Op loopafstand treft u winkels, basisonderwijs, trein- (ca. 15 minuten reizen naar Amsterdam) en busverbindingen en recreatiegebied Jagersveld. Tevens op korte afstand van het rijkswegennet (A7 en A8 op ca. 5 autominuten).

Indeling:
Parterre: centrale entree met bellentableau, hal met liftinstallatie en trappenhuis. De entree is keurig verzorgd! Daarnaast is hier ook de berging te bereiken.
5e verdieping: entree, hal, keuken aan de galerijzijde, slaapkamer aan galerijzijde. Nette badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en wasmachine-opstelling, apart toilet, meterkast en 2e slaapkamer aan de galerijzijde.
Aan de achterzijde van het appartement bereik je de woonkamer en een 3e slaapkamer met toegang tot het balkon op het zonnige zuiden.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg.
- Woonoppervlakte 70 m2, inhoud 200 m3.
- In 2012 geheel voorzien van dubbel glas.
- Servicekosten bedragen € 200,-- per maand inclusief voorschot stookkosten € 55,--.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Beneden heb je wel een leuke grote tuin voor iedereen. Daar kan je lekker atijd bbq en verjaardagen vieren in de zomer. Wij zetten ook vaak ons zwembad daar neer en we wonen op de derde verdieping dus we kunnen heel makkelijk een tuinslang in de douche aan sluiten en het bad vullen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1965

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

70 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's