Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Als u wilt wonen in een keurig onderhouden eengezinswoning met een diepe voor en achtertuin en ruim uitzicht op een plantsoen, dan is dit vast uw huis(!)

U kunt ook nog eens heel leuk wonen in het grootste dorp van de gemeente Leeuwarderadeel. U bent zo op de uitvalswegen en het ligt 7 km ten noordwesten van de bruisende stad Leeuwarden. Dokkum, Groningen en Amsterdam zijn gemakkelijk aan te rijden. Ook als u naar de eilanden wilt bent u maar 18 km van de veerboot verwijderd(!) U kunt gebruik maken van diverse voorzieningen, waaronder een ruim aanbod aan winkels, supermarkten, basisscholen, sportcentra, binnenzwembad, buitenzwembad, sporthallen, sportvelden, cultureel centrum “De Skalm” en een kinderboerderij. U kunt Leeuwarden ook goed bereiken met het openbaar vervoer.

Via de diepe voortuin komt u bij de entree van de woning met hal en toilet. De doorzonwoonkamer is lekker licht met een laminaatvloer, elektrische zonwering en nieuwe openslaande deuren naar de tuin. Deze is 9 m diep en daardoor heeft u de hele dag zon. Er is een achterom en een vrijstaande stenen schuur. De dichte keuken is modern, wit en netjes met diverse apparatuur en een trapkast.

Op de 1e verdieping treft u drie ruime slaapkamers met kastruimte. Op de overloop heeft u een ruimte voor de wasmachine. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafelmeubel.

De 2e verdieping kunt u met een vaste trap bereiken en daar heeft u nog een ruime 4e kamer met dakraam en veel bergruimte.

De woning houdt u lekker warm en in de zomer koel door de dakisolatie, geheel dubbele beglazing en de HR ketel (huur) van 2014.

We zien naar u uit tijdens een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben hier altijd met veel plezier gewoond. In de zomer de openslaande deuren open waardoor de woonkamer nog groter lijkt. Heerlijk onder de zonwering genieten van de laatste zonnestralen. In de winter helemaal de stins inkijken naar alle sfeervol verlichte huizen met kerst. Helaas wordt her huis te groot voor ons samen nadat de kinderen uitgevlogen zijn. Ik hoop dat de volgende bewoner er net zoveel van geniet.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1972

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

436 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

249 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnig en vrij. Lieve buren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's